Η σελίδα αγορών προϊόντων προτεραιότητας για τις αγγελίες σας, αποτελείται από προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, τα οποία προσφέρουν συνδυασμούς προϊόντων αναβάθμισης ή και δημοσίευσης στην εφημερίδα της Χρυσής Ευκαιρίας, σε μορφή πακέτου, παρέχοντας σας εκπτώσεις έως και 50% στις προτεινόμενες επιλογές.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάποιο από τα προτεινόμενα πακέτα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεμονωμένα το προϊόν ή τους συνδυασμούς προϊόντων προτεραιότητας που θεωρείτε κατάλληλους για τη δημοσίευση της αγγελίας σας, σε όλα τα μέσα που σας παρέχει η Χρυσή Ευκαιρία, επιλέγοντας το "Θα θέλατε ακόμη περισσότερες προβολές της αγγελίας σας;" κάτω από τα πακέτα.

Παρακάτω βλέπετε για παράδειγμα τη σελίδα αγορών για καταχώριση αγγελίας στην κατηγορία Property.

Καταχωρώντας μία αγγελία έχετε τις εξής επιλογές δημοσίευσης:

  • Να δημοσιεύσετε την αγγελία σας δωρεάν*, επιλέγοντας το πακέτο Basic και στη συνέχεια Δημοσίευση αγγελίας.
  • Να επιλέξετε ένα από τα προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, όπως Special και στη συνέχεια Αγορά

   Σημείωση: Η αγορά πακέτων αφορά παράλληλη προβολή των αναβαθμίσεων για την αγγελία σας και όχι διαδοχική. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, στο Special πακέτο, οι αναβαθμίσεις Gold Plus και Platinum για 7 ημέρες θα εμφανίζονται ταυτόχρονα για 7 ημέρες.

  • Να επιλέξετε μεμονωμένα προϊόν ή συνδυασμό προϊόντων προτεραιότητας. 

   Σημείωση: Για να επιλέξετε μεμονωμένα προϊόν, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το Basic πακέτο και στη συνέχεια οποιοδήποτε προϊόν ή και συνδυασμό προϊόντων επιθυμείτε.


*εξαιρούνται οι κατηγορίες με την ανάλογη σήμανση, όπου η δημοσίευση είναι εφικτή κατ' επιλογή με μικρό αντίτιμο

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;