Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο my xe.gr. Στη συνέχεια, επιλέγετε από το μενού επιλογών “Ο λογαριασμός μου και έπειτα το πεδίο "Προσωπικά στοιχεία".

Αφού βρεθείτε στη σελίδα "Προσωπικά στοιχεία", στο κάτω μέρος θα δείτε τη δυνατότητα απενεργοποίησης λογαριασμού. Την επιλέγετε και ακολουθείτε τη διαδικασία.

Σημείωση: Με την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, οι αγγελίες που τυχόν έχετε δεν θα είναι πλέον ορατές. Επίσης, δεν θα έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, στις λειτουργίες και στις υπηρεσίες της ΧΕ που απαιτούν λογαριασμό.

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας δεν σημαίνει την οριστική διαγραφή του. Μπορείτε να τον επαναφέρετε οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας εδώ.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;