Αν απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, δηλαδή να μην έχετε πρόσβαση στο my xe.gr και να μην δέχεστε καμία επικοινωνία από τη ΧΕ, αλλά να παραμείνει το αρχείο αγγελιών σας στα συστήματά μας και ό,τι άλλο έχετε αποθηκεύσει, όπως αναζητήσεις, λίστες αγγελιών κ.α., είναι προτιμότερο να τον απενεργοποιήσετε και όχι να τον διαγράψετε. Δείτε πώς εδώ.

Έτσι, σε περίπτωση που μελλοντικά χρειαστείτε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας, τότε να έχετε τη δυνατότητα να τον επαναφέρετε.

Αν όντως επιθυμείτε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας, θα πρέπει να στείλετε email, από το email που έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό, στο help@xe.gr με θέμα "Οριστική διαγραφή λογαριασμού", αναφέροντας ότι επιθυμείτε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας στο xe.gr.

Σημαντικό: Σημειώστε πως η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;