Η πλατφόρμα Επαγγελματιών pro2 (http://pro2.xe.gr) αφορά επαγγελματίες ή εταιρείες, όπως μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εκθέσεις αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εξοπλισμών επίπλων, ηλεκτρονικών ειδών, κ.α., που διαθέτουν μεγάλο όγκο αγγελιών.

Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα για επαγγελματίες, ενώ βρίσκεστε στο xe.gr, επιλέξτε “για επαγγελματίες”. Σημειώστε πως δεν πρέπει να έχει προηγηθεί εγγραφή στο my.xe.gr. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, επικοινωνείστε μαζί μας.

Στη συνέχεια επιλέγετε “Δημιουργία λογαριασμού”.

Έπειτα, πληκτρολογείτε τo Email σας στο πεδίο "Email" και στη συνέχεια επιλέγετε το κουμπί "Αποστολή κωδικού". Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα εισερχόμενα του Email που θα καταχωρίσετε ώστε να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης για να μπορέσετε να συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό, επιλέγοντας πάλι το κουμπί “για επαγγελματίες” που βρίσκεται στο σημείο που υποδεικνύεται παραπάνω. Για να συνδεθείτε, απλά πληκτρολογείτε το Email σας και τον κωδικό εισόδου που λάβατε και επιλέγετε "Είσοδος".

Στην πρώτη προσπάθεια σύνδεσης στοv λογαριασμό σας, θα εμφανιστεί η σελίδα "Το Προφίλ μου" και θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα Στοιχεία χρήστη. Αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία επιλέξτε "Αποθήκευση αλλαγών".

Σημαντικό: Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στο σύστημα αγγελιοδοσίας Επαγγελματιών pro2, χρειάζεται απαραίτητα να αποστείλετε στο Εμπορικό Τμήμα την Έναρξη Επιτηδεύματος (αφορά μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες και εκθέσεις αυτοκινήτων), η οποία να είναι σχετική με τη δραστηριότητα που έχετε δηλώσει στα Στοιχεία χρήστη.

Το έγγραφο της Έναρξης Επιτηδεύματος μπορείτε να το στείλετε με fax στο 210 - 9091420 ή μέσω e-mail στο internet@xe.gr.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;