Δείτε τις νέες λειτουργίες:

Κεντρικό μενού επιλογών

Η επιλογή μεταξύ "Πώλησης" και "Ενοικίασης" συγχωνεύτηκε στην επιλογή "Αναζήτηση", όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των επιλογών καθώς και του είδους του ακινήτου που επιθυμείτε.

Φόρμα αναζήτησης αγγελιών

Η φόρμα αναζήτησης αγγελιών ακινήτων απλοποιήθηκε. Εμφανής είναι η επιλογή μεταξύ "Αγοράς" και "Ενοικίασης", ενώ στην επιλογή "Άλλο" περιλαμβάνεται πλέον η   "Αντιπαροχή", "Ανταλλαγή", και "Πλειστηριασμός". 

Επίσης, εμφανής επιλογή ακινήτου είναι μεταξύ "Κατοικίας", "Επαγγελματικού χώρου" και "Γης", ενώ στην επιλογή "Άλλο" περιλαμβάνεται το "Parking", "Εξοχικές κατοικίες", "Διάφορα ακίνητα" και "Εξωτερικό".

Νέος τρόπος αναζήτησης περιοχών

Ο χάρτης περιοχών αντικαταστάθηκε με έναν ευκολότερο και πιο λειτουργικό τρόπο αναζήτησης. Πληκτρολογώντας στο πεδίο "Περιοχές" τα πρώτα γράμματα της περιοχής που σας ενδιαφέρει, θα δείτε τα αποτελέσματα ώστε να επιλέξετε αυτή που θέλετε. Δείτε πώς:

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε πολλαπλές αναζητήσεις περιοχών, πληκτρολογώντας στο σχετικό σημείο την πρώτη και στη συνέχεια τις υπόλοιπες περιοχές. Μπορείτε να ξεκινάτε από πιο γενικές περιοχές και να περιορίζετε την αναζήτησή σας. 

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε μια αναζήτηση που σας ενδιαφέρει, ακριβώς όπως τη θέλετε, και μετά να την αποθηκεύσετε ώστε να ανατρέχετε σε αυτήν με ένα click χωρίς να δίνετε εκ νέου τις περιοχές. Δείτε εδώ πώς.

Νέες υπηρεσίες property για Premium χρήστες

  • Διαδραστικός χάρτης ενοικίων: Χάρτης με στατιστικά για τη μέση τιμή ενοικίων ανά περιοχή, τα οποία υπολογίζονται αναλύοντας τις διαθέσιμες αγγελίες ενοικίασης ακινήτων του xe property.
  • Προϋπολογισμός: Έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό και βάσει αυτού σας προτείνουμε το μέγιστο ποσό το οποίο θα μπορούσατε να διαθέσετε για την ενοικίαση ενός ακινήτου.
Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;