Για να γίνει η αναζήτηση ενοικίασης κατοικίας ακόμη πιο εύκολη διαδικασία για εσάς, η ΧΕ δημιούργησε μία νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία με τη χρήση της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διακύμανση της μέσης τιμής ενοικίου ανά περιοχή σε σχέση με τον χρόνο.

Εσείς απλά επιλέγετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και δύο ακόμη βασικά χαρακτηριστικά, όπως αριθμό υπνοδωματίων και έτος κατασκευής, και στη συνέχεια θα δείτε τον διαδραστικό χάρτη με τη μέση τιμή ενοικίων ανά μήνα και έτος.

Τον Διαδραστικό χάρτη ενοικίων θα τον βρείτε στην αρχική σελίδα του xe.gr/property, αφού πρώτα συνδεθείτε στο xe.gr και ενεργοποιήσετε τον Premium λογαριασμό. Ενεργοποιήστε τον Premium λογαριασμό δωρεάν για 5 ημέρες εδώ.

Σημειώστε ότι οι κόκκινες κουκκίδες στον χάρτη υποδηλώνουν περιοχές με υψηλό μέσο ενοίκιο, ενώ οι πράσινες κουκκίδες περιοχές με χαμηλό μέσο ενοίκιο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τον Διαδραστικό χάρτη ενοικίων

Οι τιμές της αγοράς ενοικίων θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη μεταβολή βασικών δεικτών της αγοράς ακινήτων.

Τα στατιστικά με τη μέση τιμή ενοικίων ανά περιοχή που εμφανίζονται στον χάρτη, υπολογίζονται αναλύοντας τις διαθέσιμες αγγελίες ενοικίασης ακινήτων του xe property.

Δείτε τη διαδικασία σε απλά βήματα. Είναι εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική:

Σημείωση: Η υπηρεσία του Διαδραστικού χάρτη ενοικίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από Premium λογαριασμό. Μάθετε περισσότερα εδώ

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;