Για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για νέες αγγελίες μέσω messenger, αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο my xe.gr. Στη συνέχεια, επιλέγετε από το μενού επιλογών “Ο λογαριασμός μου” και έπειτα το πεδίο "Ρυθμίσεις επικοινωνίας". Στο σημείο "Ειδοποιήσεις Messenger", επιλέγετε το κουμπί “Αποστολή στο Messenger”.

Σε περίπτωση που έχετε απενεργοποιήσει τη συνομιλία με τη Χρυσή Ευκαιρία από το Messenger και θέλετε να την ενεργοποιήσετε και πάλι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.  

Για ενεργοποίηση από τον υπολογιστή σας

Αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και να επιλέξτε τις συνομιλίες Messenger. Στη συνέχεια, επιλέγετε από τη λίστα συνομιλιών και ανοίγετε τη συνομιλία με τη Χρυσή Ευκαιρία. Πάνω δεξιά στη συνομίλια, επιλέγετε από το μενού επιλογών "Ενεργοποίηση μηνυμάτων"

Για ενεργοποίηση από το κινητό σας (Εφαρμογή Messenger)

Αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Messenger. 

1ος τρόπος: Επιλέγετε από τη λίστα συνομιλιών και ανοίγετε τη συνομιλία με τη Χρυσή Ευκαιρία. Πάνω δεξιά στη συνομίλια επιλέγετε από το μενού επιλογών "Ενεργοποίηση μηνυμάτων"

2ος τρόπος: Εντοπίζετε τη συνομιλία με τη Χρυσή Ευκαιρία από τη λίστα συνομιλιών. Πατήστε παρατεμένα τη συνομιλία για να εμφανιστεί το μενού επιλογών και επιλέξτε το "Ενεργοποίηση όλων των μηνυμάτων"

Σημειώστε ότι για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε χρήση της υπηρεσίας άμεσων ειδοποιήσεων, είναι απαραίτητο να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας σε Premium, δείτε περισσότερα εδώ.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;