Για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση αγγελίας μέσω του pro2, απαιτείται η δήλωση ενός τηλεφωνικού αριθμού, σταθερού ή κινητού. Το τηλέφωνο που θα δηλώσετε θα είναι και αυτό που θα δημοσιευθεί στις αγγελίες σας.
Στην περίπτωση που  επιθυμείτε η επικοινωνία με την αγγελία σας να πραγματοποιείται με email ή fax μόνο και όχι με τηλέφωνο, μπορείτε κατά την καταχώρηση της αγγελίας, στο πεδίο Στοιχεία επικοινωνίας να το αποκρύψετε επιλέγοντας το σχετικό πεδίο. 

Για να πιστοποιήσετε τηλεφωνικό αριθμό, αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στο pro2. Στη συνέχεια, επιλέγετε από το μενού επιλογών “Το Προφίλ μου” και έπειτα το πεδίο "Τηλέφωνα επικοινωνίας" επιλέγετε προσθήκη τηλεφωνικού αριθμού και επιλέγετε σταθερό ή κινητό.

Συμπληρώνετε τον αριθμό τηλεφώνου και πατάτε Προσθήκη. Εάν βάλετε σταθερό θα χρειαστεί να καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό που σας εμφανίζει για να πιστοποιηθεί το σταθερό σας, ενώ αν βάλετε κινητό θα λάβετε με sms τον κωδικό πιστοποίησης για να το συμπληρώσετε στο πεδίο που εμφανίζεται.

Μπορείτε να καταχωρήσετε και να πιστοποιήσετε στο προφίλ σας όσους τηλεφωνικούς αριθμούς επιθυμείτε αλλά σε κάθε αγγελία κατά την καταχώρησή της στο πεδίο Στοιχεία Επικοινωνίας έχετε τη δυνατότητα να  επιλέξετε έως 2 τηλέφωνα ανά αγγελία.


Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;