Η Χρυσή Ευκαιρία δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να διαφημίσουν τα ακίνητά τους στο παγκόσμιο δίκτυο εξωτερικού www.listglobally.com  που αποτελείται από περισσότερα από 102 real estate portals σε πάνω από 63 χώρες!

Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία, να προβάλετε τις αγγελίες σας σε όλο τον κόσμο, στην αντίστοιχη γλώσσα κάθε χώρας, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και μεταφράσεις!

Με τον τρόπο αυτό εκτοξεύονται οι πιθανότητες επιτυχίας, μιας και σας δίνεται η ευκαιρία για να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό με λίγα μόνο clicks!

Για να αγοράσετε το προϊόν μέσω του pro2 από την καρτέλα “Αγορές” επιλέγετε το πακέτο "List Globally Pack" (προβολή σε 102 portals, 63 χώρες ) ή "List Globally Classic Pack" (προβολή σε 75 portals, 58 χώρες).

Στο πεδίο “Επιλογή στοιχείων δημοσιεύσεις” , στην ποσότητα καταχωρείτε τους μήνες που θέλετε να έχετε ενεργή την υπηρεσία (1-12 μήνες) και το προσθέτετε στο καλάθι αγορών.

Από το καλάθι αγορών ολοκληρώνετε την αγορά ακολουθώντας τα βήματα που σας εμφανίζει.

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά και ενεργοποιηθεί το προϊόν στα αποθεματικά σας μπορείτε να επιλέξετε τις αγγελιες σας που θέλετε να δημοσιευθούν στο παγκόσμιο δίκτυο.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;