Η διαδικασία δημοσίευσης της αγγελίας σας στο xe.gr ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισής της. Συνήθως απαιτούνται λίγα λεπτά της ώρας μέχρι την εμφάνισή της. 

Μπορείτε να ελέγξετε την πορεία αυτή από τη σελίδα Οι αγγελίες μου, την οποία μπορείτε να βρείτε από το μενού πάνω δεξιά.

Αναζητήστε την αγγελία σας στις Ενεργές ή Ανενεργές* και δείτε το status κάτω από το σημείο της φωτογραφίας:

  • αμέσως μετά την καταχώριση, θα εμφανίζεται η ένδειξη "Διαδικασία ελέγχου"

  • μέσα στα επόμενα πέντε με δεκαπέντε λεπτά, η αγγελία θα είναι online στο xe.gr και το status θα αλλάξει σε "Δημοσιεύθηκε", όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα. Μπορείτε να δείτε την αγγελία σας στο xe.gr, ακουλουθώντας το σχετικό link "Προβολή στο xe.gr".

Επιπλέον, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για τις ημερομηνίες δημοσίευσης σε internet και έντυπο (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί δημοσίευση και στην εφημερίδα) μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου της αγγελίας σας.

Σημειώστε πως οι φωτογραφίες των αγγελιών εμφανίζονται μετά από ξεχωριστό έλεγχο, διαφορετικό από αυτόν της αγγελίας, και για το λόγο αυτό πιθανόν να χρειαστεί λίγη παραπάνω ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές. Δείτε περισσότερα για την εμφάνιση των φωτογραφιών εδώ.

* Ενεργές: Δημοσιευμένη, Διαδικασία ελέγχου

  Ανενεργές: Μη δημοσιευμένη, Απενεργοποιημένη, Ληγμένη

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;