Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προϊόντα προτεραιότητας ώστε να κάνετε την αγγελία σας να ξεχωρίζει ανάμεσα από αγγελίες παρόμοιες με τη δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των προτεινόμενων πακέτων δημοσίευσης ή να επιλέξετε μεμονωμένα το προϊόν προτεραιότητας που επιθυμείτε.

Πότε μπορώ να αναβαθμίσω την αγγελία μου;

Όποτε εσείς θέλετε. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την αγγελία σας κατά την καταχώρισή της. Μπορείτε όμως επίσης, να καταχωρίσετε αρχικά την αγγελία σας δωρεάν ως basic (εκτός ελαχίστων κατηγοριών), και να την αναβαθμίσετε αργότερα, εάν δείτε ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα θέλατε.

Ποιο είναι το κόστος των προϊόντων προτεραιότητας;

Το κόστος αναβάθμισης μίας αγγελίας διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει. Για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος της αγγελίας που θέλετε να αναβαθμίσετε, επιλέξτε “Καταχώριση αγγελίας”, ολοκληρώστε τη διαδικασία καταχώρισης της και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η σελίδα αγορών. Εάν έχετε ήδη καταχωρημένη αγγελία, πηγαίνετε στο πεδίο “Οι αγγελίες μου” και στην αγγελία που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε “Αναβάθμιση αγγελίας”. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο τιμοκατάλογος προβολής.

Και πώς αναβαθμίζω την αγγελία μου;

Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε. Αρχικά, ενώ είστε στο my.xe, βρίσκετε την αγγελία που θέλετε να αναβαθμίσετε στο πεδίο "Οι αγγελίες μου”. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αναβάθμιση αγγελίας” είτε επιλέγοντας το κουμπί “Επεξεργασία” στο πλάι. Η διαφορά είναι ότι επιλέγοντας “Αναβάθμιση αγγελίας” σας επιτρέπεται να αναβαθμίσετε απευθείας την αγγελία σας χωρίς να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτήν. Ενώ, επιλέγοντας "Επεξεργασία", ανοίγει η αγγελία σας και σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε την αναβάθμιση που θέλετε, επιλέγοντας “Αναβάθμιση τώρα”, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε και άλλα μέρη της, όπως για παράδειγμα την τιμή.

Ποιο προϊόν προτεραιτότητας είναι κατάλληλο για μένα;

Υπάρχουν τρία διαφορετικά προϊόντα προτεραιότητας που μπορείτε να αγοράσετε για την αγγελία σας, είτε συνδυαστικά, σε μορφή πακέτου, είτε μεμονωμένα.

  • Platinum: Εξασφαλίστε μέγιστη προβολή της αγγελίας σας αλλά και άμεση εμφάνιση τηλεφώνου χωρίς να επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της.
  • Gold Plus: Εμφάνιση με απόλυτη προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης και με την αντίστοιχη ένδειξη.
  • Gold: Προβολή με σχετική προτεραιότητα, πάνω από τις Basic καταχωρήσεις και με την αντίστοιχη ένδειξη.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να αναβαθμίσετε την αγγελία σας, θα εμφανίζεται με σειρά προτεραιότητας για διάστημα 7 ημερών.

Συμβουλή: Δείτε την προεπισκόπηση των προϊόντων προτεραιότητας πριν κάνετε την αναβάθμιση της αγγελίας σας. Έτσι, θα μπορέσετε να δείτε πως θα εμφανίζεται στο xe.gr.

Πρέπει να γνωρίζω κάτι άλλο;

Μόλις αναβαθμίσετε την αγγελία σας δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη. Γι’αυτό το λόγο φροντίστε να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε. Επίσης, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε το προϊόν προτεραιότητας από την αγγελία σας ούτε να το μεταφέρετε σε άλλη. Αν δεν σας ικανοποιεί όπως θα εμφανίζεται, θα πρέπει να τη διαγράψετε και να την καταχωρίσετε εκ νέου.

Πώς μπορώ να πληρώσω την αναβάθμιση της αγγελίας μου;

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μέσω λογαριασμού PayPal ή και μέσω Τηλεηχοπληροφόρησης από τη Mediatel, όπου αυτή είναι διαθέσιμη.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;