Για να δημοσιεύσετε την αγγελία σας στο έντυπο, αρχικά θα πρέπει να την καταχωρήσετε στο my xe.gr. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό του xe.gr, επιλέξτε “Νέα αγγελία”. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία καταχώρησης, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η σελίδα αγοράς προϊόντων προτεραιότητας στο xe.gr και προϊόντων προβολής στο έντυπο, όπου και επιλέγετε αυτό που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη καταχωρημένη αγγελία στο Ίντερνετ, από το μενού επιλογών επιλέξτε “Οι αγγελίες μου” και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί “Δημοσιεύσεις” της αγγελίας που θέλετε να δημοσιευθεί στην εφημερίδα, ώστε να προβείτε σε δημοσίευση της συγκεκριμένης αγγελίας. 

Στη σελίδα Δημοσιεύσεων της αγγελίας, πατήστε “Δημοσίευση στην εφημερίδα”. 

Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στη σελίδα αγοράς, όπου κάτω από τα προτεινόμενα πακέτα εμφανίζονται τα διαθέσιμα προϊόντα εντύπου για τη συγκεκριμένη κατηγορία αγγελίας.

Τέλος, μόλις επιλέξετε το προϊόν εντύπου που επιθυμείτε, καθώς και τη διάρκεια δημοσίευσης, επιλέγετε “Αγορά” κάτω δεξιά ώστε να προβείτε σε πληρωμή.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας για 1 ή 8 συνεχόμενες δημοσιεύσεις στις κατηγορίες ως εξής:

1. Γενικές Κατηγορίες, Auto Moto και Επιχειρησιακά, επιλέγοντας μεταξύ τριών προβολών:

  • Απλή αγγελία: Δημοσιεύστε την αγγελία σας σε απλή μορφή στην έντυπη έκδοση και αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

  • Απλή αγγελία σε φόντο: Δώστε χρώμα στην αγγελία σας, με κίτρινο φόντο και ξεχωρίστε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες.

  • Ειδική προβολή με προτεραιότητα: Η αγγελία σας, σε προνομιακή θέση με τίτλο «Ειδική Προβολή», εντός της κατηγορίας και με μαύρο background για να ξεχωρίσετε.

2.  Εργασία και Property, μπορείτε να δημοσιεύσετε την αγγελία σας 2 ή 8 συνεχόμενες δημοσιεύσεις στο έντυπο της Χρυσής Ευκαιρίας, επιλέγοντας μεταξύ δύο προβολών:

  • Απλή αγγελία: Δημοσιεύστε την αγγελία σας σε απλή μορφή στην έντυπη έκδοση και αυξήστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

  • Απλή αγγελία με έντονα γράμματα: Δώστε έντονο χρώμα στην αγγελία σας και ξεχωρίστε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. 

Ποιο είναι το κόστος δημοσίευσης στο έντυπο;

Το κόστος δημοσίευσης μιας αγγελίας στο έντυπο διαφέρει ανάλογα με την επιλογή προβολής, με την κατηγορία που ανήκει η αγγελία σας καθώς επίσης και από το σύνολο των δημοσιεύσεων που θα επιλέξετε.

Για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος της αγγελίας που θέλετε να δημοσιεύσετε στην εφημερίδα της Χρυσής Ευκαιρίας, επιλέξτε “Νέα αγγελία”, ολοκληρώστε τη διαδικασία καταχώρισης της στο xe.gr και στη συνέχεια θα εμφανιστεί η σελίδα αγορών με όλες με τις επιλογές προβολής. Εάν έχετε ήδη καταχωρημένη αγγελία στο xe.gr, πηγαίνετε στις “Αγγελίες μου” και επιλέξτε “Δημοσιεύσεις” και στο σημείο Έντυπο, "Δημοσίευση στην εφημερίδα".

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;