Σε περίπτωση που επιχειρήσετε να καταχωρίσετε e-mail στο κείμενο της αγγελίας σας πληκτρολογώντας το στο ελεύθερο κείμενο της αγγελίας, το σύστημα αγγελιοδοσίας θα το διαγράψει. Για να καταχωρηθεί τo e-mail που θέλετε να εμφανίζεται στο κείμενο της αγγελίας σας, θα πρέπει αρχικά να το πιστοποιήσετε μέσα από «Το προφίλ μου», σε περίπτωση που δεν είναι το ίδιο με αυτό του λογαριασμού σας στο xe.gr.

Στη συνέχεια, θα προβείτε σε επεξεργασία της αγγελίας σας, όπου στα «Στοιχεία επικοινωνίας», αρχικά επιλέγετε το e-mail που θέλετε να εμφανίζεται από το πεδίο «Email φόρμας επικοινωνίας» και στη συνέχεια ενεργοποιείτε τη λειτουργία Εμφάνιση email στο κείμενο της αγγελίας επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.   

Επίσης, εάν θέλετε να εμφανίζεται μόνο το e-mail ως στοιχείο επικοινωνίας και να αφαιρεθεί το τηλέφωνο από την αγγελία σας, ενεργοποιείτε τη λειτουργία Απόκρυψη τηλεφώνου / Επικοινωνία μόνο μέσω email, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο.

Σημείωση: Η λειτουργία Απόκρυψη τηλεφώνου / Επικοινωνία μόνο μέσω email αφορά μόνο την εμφάνιση της αγγελίας στο ίντερνετ (xe.gr). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει η αγγελία σας να δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα της ΧΕ, το τηλέφωνο θα εμφανίζεται κανονικά. Στο έντυπο δεν υπάρχει δυνατότητα απόκρυψης τηλεφώνου κατά την αγγελιοδοσία. 

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;