Σε περίπτωση επιθυμείτε την επικοινωνία για την αγγελία σας μέσω e-mail θα πρέπει αρχικά να το πιστοποιήσετε μέσα από «Το προφίλ μου», στην περίπτωση που δεν είναι το ίδιο με αυτό του λογαριασμού σας στο xe.gr.

Στη συνέχεια, θα προβείτε σε επεξεργασία της αγγελίας σας, όπου στα «Στοιχεία επικοινωνίας», αρχικά επιλέγετε το e-mail που θέλετε να εμφανίζεται από το πεδίο «Email φόρμας επικοινωνίας» και στη συνέχεια ενεργοποιείται αυτόματα και η επικοινωνία γίνεται μέσα από τη Φόρμα Επικοινωνίας χωρίς να εμφανίζεται το email στο κείμενο της αγγελίας.   

Επίσης, εάν θέλετε να εμφανίζεται μόνο το e-mail ως στοιχείο επικοινωνίας και να αφαιρεθεί το τηλέφωνο από την αγγελία σας, ενεργοποιείτε τη λειτουργία Απόκρυψη τηλεφώνου επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο.

Σημείωση: Η λειτουργία Απόκρυψη τηλεφώνου αφορά μόνο την εμφάνιση της αγγελίας στο ίντερνετ (xe.gr). Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει η αγγελία σας να δημοσιευθεί και στην Εφημερίδα της ΧΕ, το τηλέφωνο θα εμφανίζεται κανονικά και στην περίπτωση που επιθυμείτε μόνο ή/και email θα πρέπει να το αναγράψετε στο κείμενο της αγγελίας για το έντυπο.

Στο έντυπο δεν υπάρχει δυνατότητα απόκρυψης τηλεφώνου κατά την αγγελιοδοσία. 

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;