Έχετε κάνει σύνδεση;

Αρχικά, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό ώστε να καταχωρίσετε μία αγγελία. Επιλέξτε “εγγραφή” επάνω δεξιά, ενώ βρίσκεστε στο xe.gr και ακολουθήστε τα βήματα. 

Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό στο my xe.gr, θα πρέπει να δηλώσετε και να πιστοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να εμφανίζεται στις αγγελίες σας (δείτε πώς εδώ). Τέλος, αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω στάδια, επιλέξτε “Καταχώριση αγγελίας”.

Πρώτα βήματα...

Σε πρώτο στάδιο, επιλέγετε την κατηγορία που θέλετε η αγγελία σας να τοποθετηθεί.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατηγορία σωστά, γιατί έτσι η αγγελία σας θα έχει περισσότερες προβολές. Υπάρχει μια κατηγορία για τα πάντα, αλλά αν δεν μπορείτε να την εντοπίσετε, δοκιμάστε να βρείτε παρόμοιες αγγελίες στο xe.gr για να πάρετε μια ιδέα για το πού έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους άλλοι αγγελιοδότες. 

Οι κατηγορίες διαχωρίζονται σε υποκατηγορίες, οπότε δώστε την απαραίτητη προσοχή και σε αυτό το σημείο.

Για να βρείτε εύκολα και γρήγορα πού πρέπει να καταχωρηθεί το αντικείμενο της αγγελίας σας, πληκτρολογήστε το αντικείμενο ή την κατηγορία στο σημείο που υποδεικνύεται παρακάτω:

Οι λεπτομέρειες...

Στην επόμενη σελίδα, συμπληρώνετε τα πεδία που αναλογούν στην κατηγορία που έχετε επιλέξει (τοποθεσία, κείμενο αγγελίας κ.α.). Σημειώστε ότι τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μπορείτε να ανεβάσετε και φωτογραφίες ώστε η αγγελία σας να είναι περισσότερο αποτελεσματική (δείτε πώς εδώ). Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε ένα video μέσω YouTube εάν επιθυμείτε. Όσο περισσότερο οπτικοποιείτε την αγγελία σας τόσες περισσότερες προβολές θα έχει.

Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε προϊόν προτεραιότητας για την αγγελία σας, ώστε να έχετε ακόμη περισσότερες προβολές και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος της. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, τα οποία προσφέρουν συνδυασμούς προϊόντων αναβάθμισης ή και δημοσίευσης στην εφημερίδα της Χρυσής Ευκαιρίας, είτε να επιλέξετε μεμονωμένα το προϊόν ή τους συνδυασμούς προϊόντων που θεωρείτε κατάλληλους για τη δημοσίευση της αγγελίας σας, σε όλα τα μέσα που σας παρέχει η Χρυσή Ευκαιρία.

Σας προτείνουμε επίσης, να βάλετε μία τιμή στην αγγελία σας ώστε να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική.

Πόσο κοστίζει η καταχώρηση αγγελίας;

Δεν επιβαρύνεστε με κάποιο κόστος, οι περισσότερες καταχωρίσεις αγγελιών στη Χρυσή Ευκαιρία είναι δωρεάν. Εξαίρεση αποτελούν οι καταχωρίσεις που αφορούν στην Ενότητα Εργασία (Ζήτηση Εργαζομένων και Προσφορά Εργασίας), στις Πωλήσεις Κατοικιών, Πωλήσεις και Ενοικιάσεις Επιχειρήσεων, στον Εξοπλισμό Επιχειρήσεων καθώς και την κατηγορία Express, οι οποίες απαιτούν κάποιο κόστος για να αναρτηθούν.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;