Για να ενεργοποιήσετε αγγελίες σας στην εφημερίδα της Χρυσής Ευκαιρίας, επιλέγετε από το μενού επιλογών το πεδίο “Οι αγγελίες μου”, βρίσκετε την αγγελία που θέλετε να δημοσιευτεί στο έντυπο, επιλέγετε σε ποια έκδοση της Χρυσής Ευκαιρίας επιθυμείτε να εμφανιστεί πχ στη ΧΕ, ΧΕΒΕ κ.α., την έκδοση που σας ενδιαφέρει (Ημ/νία δημοσίευσης) και κάνετε κλικ στο "Χωρίς επιλογή".       

Από το μενού του πίνακα που εμφανίζεται, επιλέγετε τον τύπο αγγελίας που επιθυμείτε για την προβολή στο έντυπο, ανάλογα με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει και επιλέγετε "Εφαρμογή". Στη συνέχεια, στο πεδίο εμφανίζεται η επιλογή σας και μία πορτοκαλί γραμμή, που σημαίνει ότι απαιτείται ενεργοποίηση. Ταυτόχρονα, εμφανίζεται ένα μήνυμα στην κορυφή της σελίδας που σας ενημερώνει ότι η  αγγελία σας βρίσκεται στο καλάθι των εκκρεμών δημοσιεύσεων και περιμένει την ενεργοποίηση της.          

Στη συνέχεια, επιλέγετε από το μενού επιλογών το πεδίο “Εκκρεμείς Δημοσιεύσεις” και κάνετε κλικ στο "Ενεργοποίηση Δημοσιεύσεων".

Σημείωση: Για να μπορέστε να δημοσιεύσετε τις αγγελίες σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε προβεί σε αγορά των αντίστοιχων προϊόντων (δείτε εδώ τη διαδικασία αγοράς)

Για να επαληθεύσετε ότι η αγγελία σας έλαβε τη δημοσίευση που θέλετε, επιστρέφετε στο πεδίο “Οι αγγελίες μου”, επιλέγετε πάλι ΧΕ ή ΧΕΒΕ, ανάλογα το έντυπο που επιλέξατε, πηγαίνετε στην αγγελία και στην ημερομηνία που επιθυμείτε να δημοσιευθεί και ελέγχετε εάν αναγράφει τον τύπο δημοσίευσης που επιθυμείτε, π.χ. Απλή Εντύπου και ακριβώς από κάτω ελέγχετε ότι η πορτοκαλί γραμμή έγινε πράσινη.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;