Τι σημαίνει Premium χρήστης;

Είναι ο χρήστης ο οποίος απολαμβάνει νέα εμφάνιση των αναζητήσεων στο xe.gr, περισσότερες επιλογές φίλτρων, άμεση ενημέρωση για σχετικές αγγελίες, περισσότερα εργαλεία, όπως προσωπικές σημειώσεις και απόκρυψη αγγελιών, ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης σε AdsFree περιβάλλον και τέλος νέες υπηρεσίες στο xe property. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σημεία εμφάνισης των νέων δυνατοτήτων.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Θέλω να γίνω Premium χρήστης! Πώς θα το κάνω αυτό;

Τέλεια! Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα προτεινόμενα προγράμματα 30 και 90 ημερών εδώ.  Δεν χρειάζεται να λήξει το πρόγραμμά σας για να αγοράσετε κάποιο άλλο. Η διάρκεια των προγραμμάτων μετράται αθροιστικά, δηλαδή η προαγορά νέου προγράμματος λειτουργεί ως επέκταση στο τρέχον. Σημειώνεται πως οι χρεώσεις γίνονται βάσει του εκάστοτε τιμοκαταλόγου και των προωθητικών προσφορών που μπορεί να είναι σε ισχύ.

Τι είναι οι άμεσες ενημερώσεις;

Σε μια αποθηκευμένη αναζήτηση, μπορείτε να επιλέξετε την άμεση ενημέρωση μέσω e-mail. Έτσι, θα λαμβάνετε άμεσα τις νέες αγγελίες που είναι σχετικές με την συγκεκριμένη αναζήτηση. Με αυτόν τον τρόπο θα προλαβαίνετε τις ευκαιρίες για το αντικείμενο που αναζητάτε και θα είστε από τους πρώτους που θα έρθουν σε επικοινωνία με τον αγγελιοδότη.

Ποια είναι η νέα εμφάνιση των αναζητήσεων;

Τα αποτελέσματα αναζήτησης έχουν μεγαλύτερες φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες ανά αποτέλεσμα. Για πρώτη φορά, μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις φωτογραφίες χωρίς να ανοίγετε τη σελίδα αγγελίας που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις καθώς και να αποθηκεύσετε, αποκρύψετε και να συγκρίνετε όποια ή όποιες αγγελίες επιθυμείτε. Όλα αυτά, απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Κερδίζετε έτσι σε χρόνο και κόπο, καθώς είναι πιο εύκολο από ποτέ να διακρίνετε τις ευκαιρίες.

Ποιες είναι οι επιλογές φίλτρων;

Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με το κριτήριο "Ιδιώτες". Το κριτήριο αυτό, βρίσκεται στις αναζητήσεις που αφορούν τις κατηγορίες Property και Automoto.

Στα φίλτρα του Automoto, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις με κριτήρια πολλαπλών επιλογών, έως τρεις μάρκες και μοντέλα. 

Τι είναι οι προσωπικές σημειώσεις;

Μπορείτε να αποθηκεύετε τις σκέψεις σας σχετικά με μία αγγελία, όπως πχ. «Κάλεσα και θα με καλέσει πίσω ο μεσίτης» ή «Να θυμηθώ να ρωτήσω για το βιβλίο service» ή ακόμη «Πολύ καλή ευκαιρία, να τον καλέσω εάν μειώσει την τιμή». Επίσης, είναι μία γρήγορη υπενθύμιση σχετικά με αγγελίες που είχατε καιρό να δείτε. 

Οι σημειώσεις σας είναι προσωπικές και δεν θα είναι ορατές από άλλους χρήστες. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σημείωση σας κάνοντας κλικ πάνω στο κείμενό σας ή να τη διαγράψετε, κάνοντας κλικ πάνω στο Χ που βρίσκεται στο πλάι. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μία σημείωση ανά αγγελία.

Τι είναι η απόκρυψη μιας αγγελίας; 

Όταν εντοπίσετε μια αγγελία η οποία δεν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να την αποκρύψετε από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε χρόνο καθώς δεν θα την ξαναδείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η απόκρυψη μιας αγγελίας γίνεται από τα αποτελέσματα αναζήτησης και από την προβολή της αγγελίας, κάνοντας κλικ πάνω στο εικονίδιο με το μάτι. Μπορείτε να επαναφέρετε τις κρυμμένες αγγελίες επιτόπου από τα αποτελέσματα αναζήτησης, κάνοντας κλικ στο «Αναίρεση» ή από τη διαχείριση κρυμμένων αγγελιών, στο my.xe, στην επιλογή του μενού «Σε απόκρυψη»

Τι είναι το AdsFree περιβάλλον;

Απολαμβάνετε το Premium περιβάλλον του xe.gr χωρίς διαφημιστικές αποσπάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μια περιήγηση σε απλοποιημένο και ξεκούραστο περιβάλλον χωρίς περιττή πληροφορία.

Βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;