Άρθρα σχετικά με: Επαγγελματίες

Ασφάλεια Πληρωμών/συναλλαγών μέσω pro2

Οδηγίες πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα : 

Η Χρυσή Ευκαιρία αποδέχεται όλες τις κάρτες Visa και MasterCard, πιστωτικές και χρεωστικές. Σημειώστε πως δεν δεχόμαστε κάρτες American Express.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε μέσω κάρτας, θα οδηγηθείτε στην φόρμα αγοράς, την οποία μπορείτε να δείτε και πιο κάτω:Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως εμφανίζονται πάνω σε αυτή. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Πληρωμή.

Αν αυτό δεν γίνει πράσινο, τότε ελέγξτε τον αριθμό της κάρτας σας (ή, αν είστε σίγουροι πως τον έχετε πληκτρολογήσει σωστά, δείτε μήπως έχετε Ad Blocker).

Αν γίνει πράσινο, τότε έχει ξεκινήσει η διαδικασία επικοινωνίας με την τράπεζα για την έγκριση της συναλλαγής. 

3D-Secure (OTP)Αναλόγως της κάρτας σας, και συγκεκριμένα της εκδότριας τράπεζας, ενδέχεται να χρειαστεί ένα βήμα ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας. Το βήμα αυτό έχει σκοπό τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε online συναλλαγές, και ονομάζεται 3D-Secure. Αν οδηγηθείτε στο βήμα αυτό αλλά δεν το ολοκληρώσετε, η συναλλαγή θα αποτύχει. Δείτε λεπτομερείς οδηγίες.

Επιτυχημένη συναλλαγήΑν η συναλλαγή εγκριθεί, θα οδηγηθείτε στην οθόνη ολοκλήρωσης συναλλαγής.

Μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, θα λάβετε ένα email από τη Χρυσή Ευκαιρία (και συγκεκριμένα από το donotreply@xe.gr) το οποίο θα πιστοποιεί την αγορά σας και θα περιλαμβάνει και το τιμολόγιο σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας από τη καρτέλα "Ιστορικότητα" του pro2. Η καρτέλα σας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, άρα, αν η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί, θα τη δείτε εκεί αμέσως ως ολοκληρωμένη

Ενώ αν αναγράφει ακυρωμένη ή εκκρεμεί χρέωση πιστωτικής κάρτας τότε η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε και η κάρτα σας δεν έχει χρεωθεί. 

Δείτε επίσης επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των πληρωμών και των συναλλαγών.

Ενημερώθηκε στις: 01/09/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!