Άρθρα σχετικά με: Τεχνικά θέματα

Έχω Yahoo και δεν λαμβάνω emails από τη Χρυσή Ευκαιρία. Τι πρέπει να κάνω;

Αν δεν λαμβάνετε emails από τη Χρυσή Ευκαιρία στον Yahoo λογαριασμό σας (και αφού έχετε επιβεβαιώσει πως δεν " target="_blank" rel="noopener noreferrer" role="link" class="csh-markdown csh-markdown-link csh-markdown-link-text">φταίει κάποιος adBlocker, πρέπει να ελέγξετε μήπως τυχόν παραδίδονται στο φάκελο με τα Spam και αν τυχόν μας έχετε μπλοκάρει. Επίσης, σας προτείνουμε να προσθέσετε τη διεύθυνση που χρησιμοποιούμε για την αποστολή των emails στη λίστα ασφαλών αποστολέων, ώστε να είστε σίγουροι πως θα λαμβάνετε πάντα τα emails μας. Δείτε στη συνέχεια  συμβουλές για όλα τα παραπάνω. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε αυτό άρθρο ως το τέλος και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα - θα χρειαστείτε λιγότερο από πέντε λεπτά συνολικά.

Δείτε αν τυχόν λαμβάνετε μεν τα emails, αλλά ως spamΑρχικά, συνδεθείτε στο yahoo.com από κάποιον browser.
Στη συνέχεια, δείτε τα περιεχόμενα του φακέλου Spam, επιλέγοντάς τον από το μενού στα αριστερά. Στη συνέχεια, δείτε αν emails από τη Χρυσή Ευκαιρία είναι στη λίστα. Αν απαιτείται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εύρεσης στην κορυφή για να βρείτε emails από το xe.gr. Αν βρείτε emails τότε πατήστε πάνω σε ένα από αυτά και μετά επιλέξτε " Not Spam ".Προσθέστε τη Χρυσή Ευκαιρία στους ασφαλείς αποστολείςΟ πιο εύκολος τρόπος είναι να φτιάξετε ένα φίλτρο το οποίο θα φροντίζει ώστε να παραλαμβάνετε πάντα τα emails μας.

Πηγαίνετε στο γρανάζι πάνω δεξιά και επιλέξτε το. Στη συνέχεια διαλέξτε το More Settings.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το Filters και δείτε αρχικά μην τυχόν έχετε κάποιο φίλτρο που απαγορεύει την παραλαβή emails από εμάς. Αν βρείτε κάποιο, διαγράψτε το.Στη συνέχεια πατήστε Add New Filter και προσθέστε τον κανόνα που απαιτείται:Πατήστε Save.

Δείτε αν έχετε μπλοκάρει τη Χρυσή Ευκαιρία από το να σας στέλνει emails.Αν δεν είστε ήδη εκεί, πηγαίνετε στο γρανάζι πάνω δεξιά και επιλέξτε το. Στη συνέχεια διαλέξτε το More Settings.

Στη συνέχεια επιλέξτε Security and Privacy. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί δείτε αν τυχόν αναφέρεται η διεύθυνση contact@xe.gr (ή κάποια διεύθυνση xe.gr γενικότερα). Αν ναι, τότε επιλέξτε τo εικονίδιο της διαγραφής από τα δεξιά.Επόμενα βήματαΑφού τα κάνετε όλα αυτά, επαναλάβετε όποια διαδικασία κάνατε στο xe.gr, μια που τα emails που δεν έχουν παραδοθεί έχουν χαθεί και πρέπει να σταλούν εκ νέου από το σύστημά μας.

If you need so, you may read the above information in English.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!