Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Πώς αποθηκεύω αναζητήσεις ή αγγελίες στο Mobile App;

Για να αποθηκεύσετε αναζητήσεις του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό του Mobile App ή κάντε δημιουργία νέου λογαριασμού σε περίπτωση που δεν έχετε.

Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε.

Περιορίστε τα αποτελέσματα αναζήτησης με τη χρήση φίλτρων.

Πατήστε " Αποθήκευση αναζήτησης " στο κάτω μέρος της εφαρμογής, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.




   Συμπληρώστε το όνομα της αναζήτησης, επιλέξτε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και αν ναι, κάθε πότε.

Η αναζήτηση που θα αποθηκεύσετε θα μεταφερθεί στο Προφίλ σας. Στο πεδίο " Οι αναζητήσεις μου " μπορείτε να την παρακολουθείτε καθώς και να τροποποιείτε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ή ακόμη και να τις απενεργοποιείτε. Εάν έχετε περισσότερες από μία αποθηκευμένες αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε για ποιες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όποια από τις αποθηκευμένες αναζητήσεις επιθυμείτε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 15 Ειδοποιήσεις. Όμως αυτόματα με email μπορείτε μέχρι 4, για κάθε μία από τις 3 κατηγορίες.

Μπορώ να αποθηκεύσω και αγγελίες;



Εάν έχετε βρει μία αγγελία που σας ενδιαφέρει και θέλετε να την αποθηκεύσετε στις αγαπημένες αγγελίες σας, ώστε να τη βρίσκετε εύκολα μέσα από τον λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας στη σελίδα της αγγελίας την καρδιά πάνω δεξιά της οθόνη_ς_. Στη συνέχεια, αποθηκεύετε την αγγελία σε λίστα, αφού πρώτα τη δημιουργήσετε.



Η αγγελία που θα αποθηκεύσετε θα μεταφερθεί στο Προφίλ σας. Μέσα από το πεδίο " Οι αγαπημένες αγγελίες μου " μπορείτε να την παρακολουθείτε.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!