Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Πώς μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις για νέες αγγελίες που με ενδιαφέρουν στο Mobile App;

Για να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω e-mail για νέες αγγελίες που σας ενδιαφέρουν, θα πρέπει αρχικά να αποθηκεύσετε την αναζήτηση του αντικειμένου που επιθυμείτε, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό του Mobile App ή κάντε δημιουργία νέου λογαριασμού σε περίπτωση που δεν έχετε.

Επιλέξτε την κατηγορία που επιθυμείτε.

Περιορίστε τα αποτελέσματα αναζήτησης με τη χρήση φίλτρων.

Πατήστε " Αποθήκευση αναζήτησης " στο κάτω μέρος της εφαρμογής, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν.


Στη συνέχεια, συμπληρώνετε το όνομα της αναζήτησης, επιλέγετε κάθε πότε θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω e-mail και πατάτε Αποθήκευση.



Η αναζήτηση που θα αποθηκεύσετε θα μεταφερθεί στο Προφίλ σας. Στο πεδίο " Οι αναζητήσεις μου " μπορείτε να την παρακολουθείτε καθώς και να τροποποιείτε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ή ακόμη και να τις απενεργοποιείτε. Εάν έχετε περισσότερες από μία αποθηκευμένες αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε για ποιες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όποια από τις αποθηκευμένες αναζητήσεις επιθυμείτε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 15 Ειδοποιήσεις. Όμως αυτόματα με email μπορείτε μέχρι 4, για κάθε μία από τις 3 κατηγορίες.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!