Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πώς διαγράφω μία αγγελία;

Αν απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε την αγγελία σας, δηλαδή να μην εμφανίζεται στο xe.gr αλλά να παραμείνει στο αρχείο αγγελιών σας στο my xe.gr, είναι καλύτερο να την απενεργοποιήσετε και όχι να τη διαγράψετε, δείτε πώς εδώ

Αν όντως επιθυμείτε να τη διαγράψετε οριστικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στο **my xe.gr**. Μόλις συνδεθείτε, επιλέγετε από το μενού επιλογών Οι αγγελίες μου και στη συνέχεια έχετε τις εξής επιλογές:

Αν η αγγελία που θέλετε να διαγράψετε είναι Ενεργή, δηλαδή είναι δημοσιευμένη στο xe.gr ή βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου, αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε Απενεργοποίηση σε αυτή την αγγελία, ώστε να μεταφερθεί στις Ανενεργές. Στη συνέχεια, μεταβαίνετε στις Ανενεργές αγγελίες όπου και πατάτε το κουμπί Διαγραφή.


Δείτε παρακάτω ένα σύντομο βίντεο που προβάλει τη διαδικασία.



   Στην περίπτωση που η αγγελία που θέλετε να διαγράψετε είναι Ανενεργή, δηλαδή είτε έχει λήξει είτε την έχετε απενεργοποιήσει στο παρελθόν, τότε πατάτε το κουμπί Ανενεργές, στη συνέχεια βρίσκετε την αγγελία και επιλέγετε Διαγραφή. Σημειώστε πως η διαδικασία είναι μη αναστρέψιμη.

Ενημερώθηκε στις: 01/09/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!