Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πώς ανεβάζω φωτογραφίες στην αγγελία μου;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο [my xe.gr](https://my.xe.gr/app/mylists/listings)

Επιλέξτε “**Οι αγγελίες μου**” από το μενού επιλογών

Στην αγγελία που επιθυμείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες επιλέγετε "**Επιλέξτε φωτογραφίες για Upload**" στα αριστερά της σελίδας, στο εικονίδιο της φωτογραφίας

Επιλέξτε φωτογραφία για upload

Ανεβάστε φωτογραφία από τον υπολογιστή σας ή από το κινητό σας

Τσεκάρετε με κλικ το ειδικό πλαίσιο, προκειμένου να πιστοποιήσετε ότι οι φωτογραφίες που ανεβάσατε αποτελούν πνευματική σας ιδιοκτησία και παράλληλα πως δέχεστε τους όρους περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Σημειώστε πως η πρώτη φωτογραφία λογίζεται και σαν η κύρια φωτογραφία της αγγελίας

Τέλος, αφού ανεβάσετε όσες φωτογραφίες επιθυμείτε (έως 30), επιλέγετε “**Ενημέρωση**”


Δείτε παρακάτω τις δυνατότητες που προσφέρει το εργαλείο Image Editing Tool το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε τις βασικές διορθώσεις των φωτογραφιών που θα ανεβάσετε:Συγκεκριμένα, το εργαλείο επιτρέπει:

Περικοπή της εικόνας

Περιστροφή της εικόνας


Επίσης άλλη μια δυνατότητα στο εργαλείο είναι το θόλωμα της εικόνας (στην περίπτωση που θέλουμε να αποκρύψουμε στοιχεία όπως για παράδειγμα τις πινακίδες αυτοκινήτου, φυσικά πρόσωπα κ.α..

Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες κατά την καταχώρηση νέας αγγελίας είτε κατά την επεξεργασία μίας ήδη υπάρχουσας.Επιλέγετε το πεδίο πιστοποίησης (στην παρακάτω εικόνα) που δηλώνει ότι οι φωτογραφίες που ανεβάσατε αποτελούν πνευματική σας ιδιοκτησία και παράλληλα πως δέχεστε τους όρους περί Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας.Σε περίπτωση που ανεβάζετε φωτογραφίες που το ύψος τους είναι μεγαλύτερο του μήκους, το σύστημα τις περιστρέφει διότι οι προδιαγραφές για υποδοχή φωτογραφιών προϋποθέτουν το ύψος να είναι μικρότερο του πλάτους. 

Μετά το ανέβασμα, οι φωτογραφίες στέλνονται προς έγκριση. Για να εγκριθούν δεν πρέπει να απεικονίζουν:

Λογότυπα

Επωνυμίες

Ιστοσελίδες

Τηλέφωνα & e-mails

Λίστα με προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους

Προκλητικό, υβριστικό, χυδαίο, σεξουαλικό περιεχόμενο

Φωτογραφίες περιεχομένου διαφορετικού από το κείμενο της αγγελίας που συνοδεύουν

Απεικόνιση ανηλίκου (εξαιρούνται οι φωτογραφίες ανηλίκων που προέρχονται από διαφήμιση)


Σε περίπτωση που η φωτογραφία απορριφθεί κατά τον έλεγχο, τότε το σύστημα αποστέλλει σχετικό ενημερωτικό e-mail στον αγγελιοδότη.

Τέλος, αν ανεβάζετε φωτογραφίες οι οποίες εμφανίζονται με λάθος περιστροφή, θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε πρώτα στον υπολογιστή σας και να τις αποθηκεύσετε σωστά, ακόμα κι αν μοιάζουν σωστές στον υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένοι υπολογιστές αντιλαμβάνονται τον λάθος προσανατολισμό και προβάλλουν τη φωτογραφία με τον σωστό, χωρίς όμως να τον διορθώνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Σημείωση: Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 30 φωτογραφίες και η κάθε μία πρέπει να είναι έως 10MB. Τα αρχεία που υποστηρίζονται είναι: .jpg, .jfif, .pjpeg, .pjp, .jpeg, .png, .bmp, .heic και .heif.

Ενημερώθηκε στις: 01/09/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!