Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πώς κάνω εγγραφή για δημιουργία λογαριασμού στο xe.gr;

Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο xe.gr, από την αρχική σελίδα θα πατήσετε Σύνδεση ή μέσω της σελίδας my xe.gr πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού




Στη συνέχεια θα δείτε αυτή την οθόνη:



Στην οποία πρέπει να πληκτρολογήσετε το email σας καθώς και έναν κωδικό εισόδου (password), ο οποίος θα πρέπει να αποτελείται τουλάχιστον από 6 χαρακτήρες. 

Επιβεβαιώνετε τον κωδικό, επιλέγετε το κουτάκι με την αποδοχή των όρων χρήσης και τέλος, επιλέγετε το κουμπί Δημιουργία λογαριασμού.

Η οθόνη θα πρέπει να αλλάξει ως εξής: 



Αυτόματα σας έχει ήδη σταλεί ένα email επαλήθευσης. Eλέγξτε τα εισερχόμενα σας ώστε να το βρείτε και να ενεργοποιήσετε έτσι τον λογαριασμό σας.

Σημειώστε πως θα πρέπει να λάβετε το email αμέσως. Αν δείτε την παραπάνω οθόνη με τους πράσινους χαρακτήρες και δεν έχετε λάβει το email επαλήθευσης μέσα στα επόμενα 2-3 λεπτά, θα πρέπει να ελέγξετε μήπως πήγε στα ανεπιθύμητα. Αποστολέας θα είναι η διεύθυνση **contact@xe.gr**. Για να είστε σίγουροι πως δεν θα συμβεί αυτό, ακολουθείστε τις εξής οδηγίες.

Αν, αντίθετα, δεν δείτε την παραπάνω οθόνη, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχετε ενεργό ad blocker το οποίο πρέπει να απενεργοποιήσετε.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον του my.xe όπου και θα μπορείτε να καταχωρίσετε αγγελίες. Σημειώστε πως αν δεν ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία μέσα σε 48 ώρες, θα πρέπει να την επαναλάβετε.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!