Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πληρωμή μέσω κάρτας

Η Χρυσή Ευκαιρία αποδέχεται όλες τις κάρτες Visa και MasterCard, πιστωτικές και χρεωστικές. Σημειώστε πως δεν δεχόμαστε κάρτες American Express.

Αν επιλέξετε να αγοράσετε μέσω κάρτας, θα οδηγηθείτε στην φόρμα αγοράς, την οποία μπορείτε να δείτε και πιο κάτω:




Συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως εμφανίζονται πάνω σε αυτή. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Πληρωμή.

Αν αυτό δεν γίνει Πράσινο, τότε ελέγξτε τον αριθμό της κάρτας σας (ή, αν είστε σίγουροι πως τον έχετε πληκρολογήσει σωστά, δείτε μήπως έχετε Ad Blocker).
Αν γίνει Πράσινο, τότε έχει ξεκινήσει η διαδικασία επικοινωνίας με την τράπεζα για την έγκριση της συναλλαγής. 

3D-Secure (OTP)



Αναλόγως της κάρτας σας, και συγκεκριμένα της εκδότριας τράπεζας, ενδέχεται να χρειαστεί ένα βήμα ακόμα ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας. Το βήμα αυτό έχει σκοπό τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε online συναλλαγές, και ονομάζεται 3D-Secure. Αν οδηγηθείτε στο βήμα αυτό αλλά δεν το ολοκληρώσετε, η συναλλαγή θα αποτύχει. Δείτε λεπτομερείς οδηγίες.

Επιτυχημένη συναλλαγή



Αν η συναλλαγή εγκριθεί, θα οδηγηθείτε στην οθόνη ολοκλήρωσης συναλλαγής



η οποία φαίνεται παραπάνω. Μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, θα λάβετε ένα email από τη Χρυσή Ευκαιρία (και συγκεκριμένα από το donotreply@xe.gr) το οποίο θα πιστοποιεί την αγορά σας και θα περιλαμβάνει και την ηλεκτρονική απόδειξη, ο αριθμός σειράς της οποίας εμφανίζεται πάνω δεξιά και ξεκινά από Ζ:



Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αν έχει ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας από τη σελίδα " Οι συναλλαγές μου ", την οποία μπορείτε να βρείτε από το πάνω δεξιά μενού. Η σελίδα αυτή ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, άρα, αν η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί, θα τη δείτε εκεί αμέσως. Από τη σελίδα αυτή μπορείτε να κάνετε και επαναποστολή της απόδειξής σας.

Αν δεν συμβούν τα παράπανω, και ειδικά αν δεν βλέπετε τη συναλλαγή σας στη σελίδα "Οι συναλλαγές μου", τότε η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε και η κάρτα σας δεν έχει χρεωθεί. 

Δείτε επίσης κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την ασφάλεια των πληρωμών και των συναλλαγών.

Ενημερώθηκε στις: 09/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!