Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πώς κάνω επεξεργασία της αγγελίας μου;

Για να επεξεργαστείτε μία αγγελία σας, δηλαδή για να κάνετε τροποποίηση στο κείμενο της ή και να αλλάξετε κάποιο από τα στοιχεία που έχετε καταχωρίσει, π.χ. την τιμή, θα πρέπει να συνδεθείτε στο **my xe.gr**. Μόλις συνδεθείτε, επιλέγετε από το μενού επιλογών Οι αγγελίες μου, στη συνέχεια αναζητήστε την αγγελία σας στις Ενεργές ή Ανενεργές**_*_**, αναλόγως της κατάστασης δημοσίευσης που βρίσκεται και πατήστε το κουμπί Επεξεργασία.

Παρακάτω θα δείτε ένα σύντομο βίντεο που προβάλει τη διαδικασία.



Αφού πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας, επιλέγετε Ενημέρωση.

Γιατί να χρειαστεί να κάνω επεξεργασία μίας αγγελίας;



Μπορείτε να επεξεργαστείτε την αγγελία σας εάν θέλετε να αλλάξετε πληροφορίες που έχετε καταχωρίσει στην περιγραφή, αν επιθυμείτε να βάλετε έναν καλύτερο τίτλο ή ακόμη να ανεβάσετε πιο πρόσφατες φωτογραφίες ή και να κάνετε αλλαγές στην τιμή.

Σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε την αγγελία σας δείτε το σχετικό άρθρο εδώ.

Δεν μπορώ να επεξεργαστώ ορισμένα πράγματα στην αγγελία μου, γιατί;



Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την κατηγορία που έχετε καταχωρίσει την αγγελία σας. Θα πρέπει να διαγράψετε την αγγελία σας, σε περίπτωση που θέλετε να αλλαχτεί η κατηγορία της και να την επανακαταχωρίσετε σε διαφορετική κατηγορία.

Το ίδιο συμβαίνει σε περίπτωση που έχετε αγοράσει προϊόν προτεραιότητας και βρίσκεται σε εξέλιξη. Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει προβολή "Platinum" και αλλάξατε γνώμη και θέλετε να την αντικαταστήσετε με προβολή "Gold Plus", αυτή η επεξεργασία δεν είναι εφικτή. Μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο προβολές αλλά δεν μπορείτε να τις αντικαταστήσετε μεταξύ τους.

Ενεργές: Δημοσιευμένη, Διαδικασία ελέγχου

  Ανενεργές: Μη δημοσιευμένη, Απενεργοποιημένη, Ληγμένη

Ενημερώθηκε στις: 04/08/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!