Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πώς κάνω καταχώριση αγγελίας μέσω my xe.gr;

Έχετε κάνει σύνδεση;



Αρχικά, είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στη xe.gr ώστε να συνδεθείτε στο σύστημα αγγελιοδοσίας my.xe.gr και να καταχωρίσετε μία αγγελία.

Αν έχετε ήδη λογαριασμό, από την αρχική μας σελίδα Επιλέξτε Σύνδεση (βλ. εικόνα επάνω δεξιά).



Στη συνέχεια θα πατήσετε Σύνδεση και στη φόρμα που ανοίγει θα συμπληρώσετε το email σας και το password με το οποίο συνδέεστε στη xe.gr και πατάτε Είσοδος



Στη συνέχεια μπαίνετε στην αρχική σελίδα της xe.gr ως συνδεδεμένος χρήστης και πατάτε Καταχώρηση Αγγελίας

Αν είστε νέος χρήστης και δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, τότε πατάτε Δημιουργία Λογαριασμού στο my xe.gr, συμπληρώνοντας στη φόρμα το email και το password με το οποίο θα συνδέεστε στη xe.gr όπου θα πρέπει να δηλώσετε και να πιστοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να εμφανίζεται στις αγγελίες σας (δείτε πώς εδώ.

Τέλος, αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω στάδια, επιλέξτε Καταχώριση αγγελίας.

Επόμενα βήματα



Σε πρώτο στάδιο, επιλέγετε την κατηγορία που θέλετε η αγγελία σας να τοποθετηθεί.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατηγορία σωστά, γιατί έτσι η αγγελία σας θα έχει περισσότερες προβολές. Υπάρχει μια κατηγορία για τα πάντα, αλλά αν δεν μπορείτε να την εντοπίσετε, δοκιμάστε να βρείτε παρόμοιες αγγελίες στο xe.gr για να πάρετε μια ιδέα για το πού έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους άλλοι αγγελιοδότες. 

Οι κατηγορίες διαχωρίζονται σε υποκατηγορίες, οπότε δώστε την απαραίτητη προσοχή και σε αυτό το σημείο ώστε να βρείτε την πιο κατάλληλη για την αγγελία σας.

Για να βρείτε εύκολα και γρήγορα πού πρέπει να καταχωριθεί το αντικείμενο της αγγελίας σας, πληκτρολογήστε το αντικείμενο ή την κατηγορία στο σημείο που υποδεικνύεται παρακάτω:




Στην επόμενη σελίδα, συμπληρώνετε τα πεδία που αναλογούν στην κατηγορία που έχετε επιλέξει (τοποθεσία, κείμενο αγγελίας κ.α.). Σημειώστε ότι τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μπορείτε να ανεβάσετε και φωτογραφίες ώστε η αγγελία σας να είναι περισσότερο αποτελεσματική (δείτε πώς εδώ. Επίσης, μπορείτε να ανεβάσετε ένα video μέσω YouTube εάν επιθυμείτε. Όσο περισσότερο οπτικοποιείτε την αγγελία σας τόσες περισσότερες προβολές θα έχει.

Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε προϊόν προτεραιότητας για την αγγελία σας, ώστε να έχετε ακόμη περισσότερες προβολές και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος της. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από τα προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, τα οποία προσφέρουν συνδυασμούς προϊόντων αναβάθμισης.

Σας προτείνουμε επίσης, να βάλετε μία τιμή στην αγγελία σας ώστε να είναι ακόμη πιο αποτελεσματική.

Πόσο κοστίζει η καταχώριση αγγελίας;



Δεν επιβαρύνεστε με κάποιο κόστος, οι περισσότερες καταχωρίσεις αγγελιών στη Χρυσή Ευκαιρία είναι δωρεάν. Εξαίρεση αποτελούν οι καταχωρίσεις που αφορούν στην Ενότητα Εργασία (Ζήτηση Εργαζομένων και Προσφορά Εργασίας), στις Πωλήσεις Κατοικιών, Πωλήσεις/Ενοικιάσεις Επιχειρήσεων και Εξοπλισμό Επιχειρήσεων, οι οποίες απαιτούν κάποιο κόστος για να αναρτηθούν.

Ενημερώθηκε στις: 09/12/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!