Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Γιατί υπάρχει χρέωση σε ορισμένες κατηγορίες;

Στο πλαίσιο της καλύτερης απόδοσης των αγγελιών στις κατηγορίες Εργασία, Πωλήσεις Ακινήτων (Κατοικίες, Επαγγελματικοί χώροι, Γη, Πάρκινγκ, Διάφορα Ακίνητα) και Επιχειρησιακά, απαιτείται κάποιο κόστος για τη δημοσίευση τους. Ο λόγος της χρέωσης είναι η δημοσίευση ποιοτικών προσφερομένων αγγελιών_._

Η Χρυσή Ευκαιρία δεν στοχεύει στην ποσότητα των αγγελιών, αλλά στην ποιότητά τους ώστε ο χρήστης, που για παράδειγμα αναζητά εργασία, να είναι περισσότερο σίγουρος ότι αυτό που διαβάζει, προέρχεται από αγγελιοδότη που προσφέρει εργασία η οποία είναι ποιοτική και αποδοτική. Επίσης, με την επιβολή κόστους αποτρέπεται, όσο είναι δυνατόν, η διπλή ή και τριπλή καταχώρηση της ίδιας αγγελίας.

Παράλληλα, η Χρυσή Ευκαιρία προωθεί και διαφημίζει τη συγκεκριμένη ενότητα σε διάφορα μέσα (π.χ. μηχανές αναζήτησης κ.α.) με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των αγγελιών των ανωτέρω κατηγοριών.

Πόσο κοστίζουν οι καταχωρήσεις που έχουν χρέωση;

Το κόστος δεν είναι συγκεκριμένο, εξαρτάται από την κατηγορία που ανήκει η καταχώρηση της αγγελίας. Για να ενημερωθείτε για το κόστος της αγγελίας που επιθυμείτε να καταχωρήσετε, επιλέξτε “Νέα αγγελία” και ολοκληρώστε τη διαδικασία καταχώρησης της. Στο επόμενο βήμα, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η σελίδα επιλογής δημοσίευσης, όπου παρουσιάζονται όλες οι επιλογές δημοσίευσης μαζί με τα αντίστοιχα κόστη.

*Η χρέωση αφορά τις αγγελίες αναζήτησης εργαζομένων και προσφοράς υπηρεσιών σε όλους τους τομείς καθώς και επιχειρησιακών.

Ενημερώθηκε στις: 01/09/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!