Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Ποιες είναι οι επιλογές πληρωμής για χρέωση μέσω my xe.gr;

Για χρεώσεις που αφορούν τη δημοσίευση αγγελιών ή/και διακεκριμένων αγγελιών, καθώς και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Premium χρήστη, η Χρυσή Ευκαιρία δέχεται πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω λογαριασμού PayPal.

Aποδεκτές κάρτες είναι οι Visa και MasterCard. Σημειώστε πως δεν δεχόμαστε κάρτες American Express. Οι χρεώσεις πραγματοποιούνται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Το ποσό χρέωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμο και θα κρατείται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας. 

Για να πραγματοποιηθεί η αγορά μέσω κάρτας, θα πρέπει να ακολουθηθούν συνοπτικά τα εξής: Στη φόρμα αγοράς Πληρωμή με κάρτα που θα βρείτε μετά από την καταχώρηση της αγγελίας σας και την επιλογή του προγράμματος δημοσιευσης, θα πρέπει να συμπληρώσετε:

τον 16ψηφιο αριθμό κάρτας
την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας (που υπάρχει στο πίσω μέρος της κάρτας)
το ονοματεπώνυμό σας (όπως ακριβώς αναγράφεται στην κάρτα)

Έπειτα θα επιλέξτε το κουμπί Πληρωμή ώστε να ολοκληρώσετε την αγορά.

Παρακάτω θα δείτε ένα παράδειγμα με την φόρμα αγοράς:






H χρέωση μέσω λογαριασμού PayPal πραγματοποιείται, αφού πρώτα επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής και μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του PayPal, καταχωρώντας τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας.

Η απόδειξη λιανικής πώλησης θα αποσταλεί μέσω email με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε τοn λογαριασμό σας ως Μέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε το my xe.gr και να ελέγξετε την ενότητα “Οι συναλλαγές μου”.

Κατάθεση μέσω τραπέζης ή άλλοι τρόποι πληρωμών δεν υποστηρίζονται. Σας υπενθυμίζουμε πως το my xe.gr εκδίδει αποκλειστικά αποδείξεις λιανικής και δεν υπάρχει δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου ή μετατροπής απόδειξης λιανικής σε τιμολόγιο.

Ενημερώθηκε στις: 09/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!