Άρθρα σχετικά με: Επαγγελματίες

Πώς κάνω δήλωση και πιστοποίηση τηλεφώνου στο Pro2;

Για να προχωρήσετε στην καταχώριση αγγελιών μέσω της πλατφόρμας επαγγελματιών pro2, απαιτείται η δήλωση ενός τηλεφώνου σταθερού ή κινητού. Το τηλέφωνο που θα δηλώσετε θα είναι και αυτό που θα δημοσιευθεί στις αγγελίες σας.

Αρχικά, επιλέγετε από το μενού επιλογών "Το προφίλ μου" για να μεταβείτε στη σελίδα “Τα στοιχεία μου” .Στη συνέχεια στο σημείο που αναφέρονται τα “Τηλέφωνα επικοινωνίας” επιλέγετε τον σύνδεσμο “Προσθήκη τηλεφωνικού αριθμού”.            

 Στη συνέχεια, επιλέγετε εάν θέλετε να εισάγετε σταθερό ή κινητό. 



Στην περίπτωση που επιλέξετε σταθερό τηλέφωνο, πληκτρολογείτε τον αριθμό του τηλεφώνου στο παρακάτω πεδίο και επιλέγετε “Επόμενο βήμα” .



Στη συνέχεια, το σύστημα σας ενημερώνει πως είναι απαραίτητο να καλέσετε στο τηλέφωνο:

214 214 8950 (αστική χρέωση) από τον αριθμό που επιθυμείτε να πιστοποιήσετε, ώστε να σας γνωστοποιηθεί ο κωδικός πιστοποίησης. Καλώντας στον παραπάνω αριθμό θα ακούσετε ηχογραφημένο μήνυμα με τον κωδικό πιστοποίησης, τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσετε στο πεδίο και μετά να επιλέξετε “Επιβεβαίωση κωδικού” .



Σε περίπτωση που θέλετε να καταχωρίστε κινητό τηλέφωνο στην αγγελία σας, επιλέγετε τον σύνδεσμο Κινητό.



Στη συνέχεια, πληκτρολογείτε τον αριθμό του τηλεφώνου στο πεδίο και επιλέγετε “Αποστολή κωδικού” .



Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα λάβετε στο κινητό σας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) δωρεάν μέσω SMS τον κωδικό πιστοποίησης τον οποίο και θα εισάγετε στο παρακάτω πεδίο επιλέγοντας “Επιβεβαίωση κωδικού” .



Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο τον κωδικό, ελέγξτε εάν έχετε πληκτρολογήσει σωστά τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και επαναλάβετε τη διαδικασία λήψης

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!