Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Ακίνητα: Πώς κάνω αναζήτηση αγγελιών στο Mobile App;

Για να αναζητήσετε αγγελίες Property, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

Επιλέξτε το πλαίσιο που αφορά το Property, το οποίο θα βρείτε σε πράσινο φόντο με το σχετικό εικονίδιο.




    Πατήστε " Πωλήσεις " εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ακίνητο ή " Ενοικιάσεις " για να ενοικιάσετε, επιλέξτε περιοχή πληκτρολογώντας αυτή ή αυτές που σας ενδιαφέρουν και στη συνέχεια υποκατηγορία, όπως Κατοικίες, Επαγγελματικοί Χώροι κτλ. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το "Κοντά μου", ώστε να σας έρθουν αποτελέσματα κοντά στο σημείο που βρίσκεστε.



   Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης, πατώντας επάνω δεξιά το αντίστοιχο εικονίδιο, για να εμφανιστούν αγγελίες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε, περιορίζοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης. Επίσης, εάν θέλετε να δείτε τις αγγελίες πάνω σε χάρτη, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο κάτω αριστερά.



   Αφού επιλέξετε τα φίλτρα που θέλετε, πατήστε "Δείτε xxx αγγελίες" στο κάτω μέρος της εφαρμογής ώστε να εμφανιστούν οι αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.



    Τέλος, για να επικοινωνήσετε με τον αγγελιοδότη για αγγελία που σας ενδιαφέρει, ενώ βρίσκεστε μέσα σε αυτή, επιλέγετε στο κάτω μέρος της οθόνης είτε Επικοινωνία, όπου έχετε την επιλογή να στείλετε e-mail μέσω της ειδικής φόρμας, να στείλετε sms* ή ακόμη να κάνετε κλήση, είτε επιλέγετε Κλήση ώστε να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στη συγκεκριμένη αγγελία.



*σε περίπτωση που υπάρχει καταχωρημένο κινητό τηλέφωνο στην αγγελία

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!