Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Εργασία: Πώς κάνω αναζήτηση αγγελιών στο Mobile App;

Για να αναζητήσετε αγγελίες Εργασίας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

Επιλέξτε το πλαίσιο που αφορά την Εργασία, το οποίο θα βρείτε σε μπλε φόντο με το σχετικό εικονίδιο.




    Πατήστε "Θέσεις Εργασίας" εάν αναζητάτε εργασία, ή "Επαγγελματίες" εάν αναζητάτε άτομα που προσφέρουν εργασία/υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα Εκπαιδευτικούς για ιδιαίτερα μαθήματα.

    Εισάγετε λέξεις/κλειδιά στο ειδικό πλαίσιο που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας, όπως για παράδειγμα πληκτρολογώντας " Πωλητές ", ή εναλλακτικά επιλέξτε την κατηγορία Εργασίας που σας ενδιαφέρει.



   Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης, πατώντας επάνω δεξιά το αντίστοιχο εικονίδιο, για να εμφανιστούν αγγελίες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε, περιορίζοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης.



   Αφού επιλέξετε τα φίλτρα που θέλετε, πατήστε "Δείτε xxx αγγελίες" στο κάτω μέρος της εφαρμογής ώστε να εμφανιστούν οι αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.



   Τέλος, για να επικοινωνήσετε με τον αγγελιοδότη για αγγελία που σας ενδιαφέρει, ενώ βρίσκεστε μέσα σε αυτή, επιλέγετε στο κάτω μέρος της οθόνης είτε Επικοινωνία, όπου έχετε την επιλογή να στείλετε με e-mail το βιογραφικό σας επιλέγοντας Αποστολή Βιογραφικού μέσω της ειδικής φόρμας, να στείλετε sms ή ακόμη να κάνετε κλήση, είτε επιλέγετε Κλήση* ώστε να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στη συγκεκριμένη αγγελία.



*σε περίπτωση που υπάρχει καταχωρημένο τηλέφωνο στην αγγελία

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!