Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Επεξήγηση τρόπου εμφάνισης αγγελιών στο Mobile App

Σε οποιαδήποτε κατηγορία επιλέξετε να δείτε αποτελέσματα αγγελιών, ο τρόπος εμφάνισης, από πλευράς προτεραιότητας, είναι παρόμοιος.

Αρχικά, εμφανίζονται οι Gold αγγελίες, οι οποίες παρουσιάζουν την αγγελία σε προνομιακή θέση, πάνω από όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης.



Στη συνέχεια, ακολουθούν οι αγγελίες με την ένδειξη GOLD PLUS, οι οποίες παρουσιάζουν την αγγελία με απόλυτη προτεραιότητα στη λίστα αποτελεσμάτων.

Τις GOLD PLUS αγγελίες ακολουθούν οι GOLD αγγελίες, οι οποίες παρουσιάζουν την αγγελία με σχετική προτεραιότητα, πάνω από τις Basic αγγελίες,

Στην κατηγορία Property, οι αγγελίες που εμφανίζονται σε χάρτη απεικονίζονται με χρώμα που αντιστοιχεί στο προϊόν προτεραιότητας που έχουν επιλέξει οι αγγελιοδότες. Δείτε παρακάτω την αντιστοίχιση:

Platinum αγγελίες σε μπλε χρώμα, Gold Plus αγγελίες σε κόκκινο, Gold αγγελίες σε πορτοκαλί, Απλές αγγελίες σε γκρι, ενώ η αγγελία που έχει επιλεγεί για προβολή απεικονίζεται με πράσινο χρώμα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω αναζήτηση.



Σημείωση: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προϊόντα προτεραιότητας ώστε να κάνετε την αγγελία σας να ξεχωρίζει ανάμεσα από αγγελίες παρόμοιες με τη δική σας. Προσωρινά, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω του my.xe.gr.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!