Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Επιλογές καταχώρισης αγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα, εκτός από καταχώριση αγγελίας μέσω ίντερνετ, να καταχωρίσετε την αγγελία σας και μέσω τηλεφώνου από σταθερό ή κινητό, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο. Οι ώρες λειτουργίας είναι Δευτέρα - Σάββατο 09.00 έως 17.00

Παρακάτω θα βρείτε τους τρόπους καταχώρισης αγγελιών και την αντίστοιχη περιγραφή των υπηρεσιών που παρέχουν:

**Για Ιδιώτες****Από την ιστοσελίδα https://my.xe.gr**Περιγραφή ΥπηρεσίαςΑγγελίες απλής προβολής όλων των κατηγοριών με εμφάνιση 2 μήνες στο internet

Αγγελίες προνομιακής προβολής στο internet σε διάρκεια της επιλογής σας


**Τηλεφωνικά 2109091300** (αστική χρέωση)Περιγραφή ΥπηρεσίαςΑγγελίες για όλες τις ενότητες σε internet απλής ή και διακεκριμένης προβολής σε διάρκεια της επιλογής σας!

Η πληρωμή για την καταχώριση αγγελιών πραγματοποιείται τηλεφωνικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

**Γραμμή Βοηθείας για Ιδιώτες 2109091400**Περιγραφή ΥπηρεσίαςΧρειάζεστε πληροφορίες; Έχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο help@xe.gr ή τηλεφωνικά.

**Για Εταιρικούς Πελάτες****Από την ιστοσελίδα https://pro2.xe.gr**Περιγραφή ΥπηρεσίαςΑπό το pro2, την πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης αγγελιών, οι επαγγελματίες μπορούν :

να προβάλλουν τις αγγελίες στην ιστοσελίδα www.xe.gr

να προγραμματίσουν μελλοντικές δημοσιεύσεις

να έχουν πλήρη ιστορικότητα των κινήσεών τους

να παρακολουθούν τα αποθέματα των αγορών τους σε πραγματικό χρόνο!


**Γραμμή βοηθείας για Εταιρικούς Πελάτες 2109091335****internet@xe.gr**Περιγραφή ΥπηρεσίαςΕπικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε κατάλληλα ώστε να φτιάξουμε το πακέτο προβολής που επιθυμείτε. Όλα τα άλα αφήστε τα σε εμάς!

Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων τρόπων για την προβολή των αγγελιών σας σε internet. Εναλλακτικά, στείλτε μας την αγγελία σας με email και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για την δημοσίευσή της. Έχετε τη δυνατότητα, εκτός από καταχώριση αγγελίας μέσω ίντερνετ, να καταχωρίσετε την αγγελία σας και τηλεφωνικά από σταθερό ή κινητό, επικοινωνώντας με το τηλεφωνικό μας κέντρο 210/9091300.

Χρειάζεστε βοήθεια; Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας στον παρακάτω σύνδεσμο: Πατήστε εδώ

Χρειάζεστε πληροφορίες; Έχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα; Δείτε τους τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πατώντας εδώ
Τα γραφεία της Χρυσής Ευκαιρίας βρίσκονται στην Λ. Κηφισίας 1-3 115 23 Αθήνα.

(χάρτης)

Ενημερώθηκε στις: 20/02/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!