Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Με ποιον τρόπο γίνεται η επικοινωνία μεταξύ των ενδιαφερομένων για τις αγγελίες;

Όταν καταχωρείτε μία αγγελία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή και μέσω e-mail. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που αναζητάτε εσείς αγγελία, αφού μπορείτε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσo επικοινωνίας έχει καταχωρίσει ο αγγελιοδότης.

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου



Το τηλέφωνο, το οποίο είναι μερικώς κρυμμένο, εμφανίζεται στη σελίδα της αγγελίας σας δεξιά από τον τίτλο της. Όσοι ενδιαφέρονται για την αγγελία σας, απλά επιλέγουν Προβολή τηλεφώνου ώστε να εμφανιστεί το τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει καταχωριθεί.




Επικοινωνία μέσω email






Εναλλακτικά, στην περίπτωση που ο αγγελιοδότης έχει καταχωρίσει και το email του σαν τρόπο επικοινωνίας, δεξιά της σελίδας (όπως βλέπετε παραπάνω) υπάρχει και η αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω της οποίας μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον αγγελιοδότη.

Τονίζουμε πως η ηλεκτρονική διεύθυνση του αγγελιοδότη δεν γνωστοποιείται με κανέναν τρόπο στους τυχόν ενδιαφερόμενους. Το περιεχόμενο της παραπάνω φόρμας αποστέλλεται μέσω των συστημάτων της Χρυσής Ευκαιρίας στον αγγελιοδότη. Αν έχετε λάβει τέτοιο μήνυμα, η δική σας διεύθυνση θα γίνει γνωστή στον ενδιαφέρομενο μόνο αν απαντήσετε στο μήνυμα αυτό.

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την αγγελία μου



Σε περίπτωση που έχετε καταχωρίσει μία αγγελία και δεν βλέπετε ανταπόκριση:

Ελέγξτε εάν έχει δημοσιευθεί η αγγελία σας και αν βρίσκεται στη σωστή κατηγορία

Κάντε τη να ξεχωρίσει με νέα περιγραφή ή περισσότερες φωτογραφίες

Αγοράστε προϊόν προτεραιότητας ώστε να έχετε περισσότερη προβολή

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!