Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Τι είναι η αναβάθμιση αγγελιών;

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε προϊόντα προτεραιότητας ώστε να κάνετε την αγγελία σας να ξεχωρίζει ανάμεσα από αγγελίες παρόμοιες με

τη δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των προτεινόμενων πακέτων δημοσίευσης ή να επιλέξετε μεμονωμένα το προϊόν προτεραιότητας που επιθυμείτε.

Πότε μπορώ να αναβαθμίσω την αγγελία μου;

Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την αγγελία σας κατά την καταχώρησή της. Μπορείτε όμως επίσης, να καταχωρήσετε αρχικά την αγγελία σας δωρεάν ως basic (εκτός ελαχίστων κατηγοριών, και να την αναβαθμίσετε σε δεύτερο χρόνο, εάν δείτε ότι δεν έχει την ανταπόκριση που θα θέλατε.

Ποιο είναι το κόστος των προϊόντων προτεραιότητας;

Το κόστος αναβάθμισης μιας αγγελίας διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει. Για να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος της αγγελίας που θέλετε να αναβαθμίσετε, επιλέξτε “Νέα αγγελία”, ολοκληρώστε τη διαδικασία καταχώρησής της και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην οθόνη σας η σελίδα αγορών. Εάν έχετε ήδη καταχωρημένη αγγελία, πηγαίνετε στο πεδίο “Οι αγγελίες μου” και στην αγγελία που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε “Αναβάθμιση αγγελίας”. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ο τιμοκατάλογος προβολής.

Και πώς αναβαθμίζω την αγγελία μου;

Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε. Αρχικά, ενώ είστε στο my.xe, βρίσκετε την αγγελία που θέλετε να αναβαθμίσετε στο πεδίο "Οι αγγελίες μου”. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αναβάθμιση αγγελίας” είτε επιλέγοντας το κουμπί “Επεξεργασία” στο πλάι. Η διαφορά είναι ότι επιλέγοντας “Αναβάθμιση αγγελίας” σας επιτρέπεται να αναβαθμίσετε απευθείας την αγγελία σας χωρίς να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτήν. Ενώ, επιλέγοντας "Επεξεργασία", ανοίγει η αγγελία σας και σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε την αναβάθμιση που θέλετε, επιλέγοντας “Αναβάθμιση τώρα”, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε το κείμενο της αγγελίας.

Ποιό προϊόν προτεραιότητας είναι κατάλληλο για μένα;

Στις Γενικές Κατηγορίες, Επιχειρησιακά και Auto Moto:

Υπάρχουν τρία διαφορετικά προϊόντα προτεραιότητας που μπορείτε να αγοράσετε για την αγγελία σας, είτε συνδυαστικά σε μορφή πακέτου, είτε μεμονωμένα Platinum: Εξασφαλίστε μέγιστη προβολή της αγγελίας σας αλλά και άμεση εμφάνιση τηλεφώνου χωρίς να επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της.

Platinum: Εξασφαλίστε μέγιστη προβολή της αγγελίας σας αλλά και άμεση εμφάνιση τηλεφώνου χωρίς να επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της.

Gold Plus: Εμφάνιση με απόλυτη προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης και με την αντίστοιχη ένδειξη.

Gold: Προβολή με σχετική προτεραιότητα, πάνω από τις Basic καταχωρήσεις και με την αντίστοιχη ένδειξη.


Στις κατηγορίες Εργασίας και Property υπάρχει μόνο ένα προϊόν προτεραιότητας που μπορείτε να αγοράσετε για την αγγελία σας, είτε συνδυαστικά σε μορφή πακέτου, είτε μεμονωμένα

Gold: Προβολή με προτεραιότητα, πάνω από τις Basic καταχωρήσεις και με την αντίστοιχη ένδειξη.


Σε περίπτωση που επιλέξετε να αναβαθμίσετε την αγγελία σας, θα εμφανίζεται με σειρά προτεραιότητας.

Συμβουλή: Δείτε την προεπισκόπηση των προϊόντων προτεραιότητας πριν κάνετε την αναβάθμιση της αγγελίας σας. Έτσι, θα μπορέσετε να δείτε πως αυτή θα εμφανίζεται στο xe.gr.

Πρέπει να γνωρίζω κάτι άλλο;

Μόλις αναβαθμίσετε την αγγελία σας δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη. Γι’αυτό το λόγο φροντίστε να επιλέξετε σωστά το προϊόν που επιθυμείτε. Επίσης, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε το προϊόν προτεραιότητας από την αγγελία σας ούτε να το μεταφέρετε σε άλλη. Αν δεν σας ικανοποιεί όπως θα εμφανίζεται, θα πρέπει να τη διαγράψετε και να την καταχωρήσετε εκ νέου με νέα αγορά.

Πώς μπορώ να πληρώσω την αναβάθμιση της αγγελίας μου;

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω λογαριασμού PayPal.

Ενημερώθηκε στις: 31/08/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!