Άρθρα σχετικά με: Επαγγελματίες

Μόλις καταχώρησα την αγγελία μου, πότε θα δημοσιευτεί;

Η διαδικασία δημοσίευσης της αγγελίας σας στο pro2 ξεκινά μόλις ολοκληρώσετε την αγορά του προϊόντος προβολής και ανοίξουν τα διαθέσιμα αποθεματικά προϊόντων σας.

Στη συνέχεια στο πεδίο Οι Αγγελίες μου μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα  Επιλογή τύπου προβολής  το προϊόν Απλή, Gold και στη συνέχεια από το καλάθι Εκκρεμείς Δημοσιεύσεις να επικυρώσετε τις δημοσιεύσεις.




🚩Σε περίπτωση που κάνετε επιλογή προϊόντος προβολής των αγγελιών σας και δεν έχετε ήδη αγοράσει το προϊόν τότε στο πεδίο Εκκρεμείς Δημοσιεύσεις θα σας εμφανίζει Ελλείψεις στα αποθεματικά σας και θα σας προτρέπει να αγοράσετε το αντίστοιχο προϊόν .Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά του προϊόντος θα μπορείτε να οριστικοποιήσετε την προβολή των αγγελιών από το κουμπί Ενεργοποίησης που θα εμφανιστεί στη θέση του μηνύματος ελλείψεως αποθεματικών.

🚩Σημειώστε πως οι φωτογραφίες των αγγελιών εμφανίζονται μετά από ξεχωριστό έλεγχο, διαφορετικό από αυτόν της αγγελίας, και για το λόγο αυτό πιθανόν να χρειαστεί λίγη παραπάνω ώρα μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές. Δείτε επίσης τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που οι φωτογραφίες σας εμφανίζονται με λάθος προσανατολισμό.

Ενημερώθηκε στις: 09/12/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!