Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Πόσες αγγελίες μπορώ να καταχωρίσω, υπάρχει περιορισμός;

Αν και στο my xe.gr μπορείτε να αποθηκεύσετε όσες αγγελίες θέλετε, ενεργές στο internet (xe.gr) μπορείτε να έχετε το πολύ 10 αγγελίες ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως κατηγοριών.

Επιπλέον, ισχύουν και οι παρακάτω περιορισμοί ανά κατηγορία:

_Στην κατηγορία Property μπορείτε να καταχωρίσετε έως 2 αγγελίες ανά υποκατηγορία.
_
Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ενεργοποιημένες έως 2 αγγελίες που αφορούν την υποκατηγορία Κατοικίες, έως 2 αγγελίες οι οποίες αφορούν Γη και ούτω καθεξής για τις υπόλοιπες υποκατηγορίες του Property.


Στην κατηγορία AutoMoto μπορείτε να καταχωρίσετε έως 2 αγγελίες ανά υποκατηγορία.

Δηλαδή, μπορείτε να έχετε για παράδειγμα, ενεργοποιημένες έως 2 αγγελίες που αφορούν Αυτοκίνητα, έως 2 αγγελίες οι οποίες αφορούν Μοτοσυκλέτες και ούτω καθεξής.


Στις κατηγορίες _Εργασία_, _Health_ και _Γενικές κατηγορίες_ (Επιχειρησιακά, Αντικείμενα όπως κινητή τηλεφωνία, έπιπλα κ.α.) μπορείτε να καταχωρίσετε το πολύ μέχρι και 6 αγγελίες συνολικά. Σε κάθε μία από τις υποκατηγορίες το όριο είναι 3 αγγελίες.

Άρα μπορείτε να έχετε για παράδειγμα δύο αγγελίες για κινητά, μία για ένα ποδήλατο και τρεις για παιχνίδια υπολογιστή. Δεν θα μπορέσετε όμως να βάλετε μια τρίτη για κινητά (αφού θα έχετε υπερβεί το όριο των 6 συνολικά) ή μία τέταρτη για παιχνίδια υπολογιστή.



Σημείωση: Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιείτε αγγελίες ώστε να καταχωρίσετε στη θέση τους άλλες αντίστοιχης κατηγορίας. Επίσης, μπορείτε να δείτε και όλους τους Όρους και Κανόνες Δημοσίευσης Αγγελιών.

Ενημερώθηκε στις: 01/09/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!