Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Πώς κάνω αποθήκευση μίας αναζήτησης;

Έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση μέσω e-mail ή μέσω του browser για νέες αγγελίες που θα δημοσιευθούν στο xe.gr, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που εσείς έχετε ορίσει!

Για να κάνετε χρήση της δυνατότητας αυτής, αρχικά πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση στον λογαριασμό του my xe.gr ή να κάνετε εγγραφή εντελώς δωρεάν, σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό (δείτε εδώ πώς). 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε μία αναζήτηση βάσει κατηγορίας (όπως Property), όρου αναζήτησης (όπως Πωλήσεις Κατοικιών), καθώς και περιοχής (πχ Χαλάνδρι). 

Μόλις κατευθυνθείτε στη σελίδα των αγγελιών που σας ενδιαφέρουν και αφού κάνετε χρήση των φίλτρων αναζήτησης (όπως αγγελίες από ιδιώτες, τιμή, έτος κατασκευής κ.α.) για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε " Αποθήκευση αναζήτησης και ειδοποίηση ", όπως βλέπετε παρακάτω.




Στη συνέχεια, αφού εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο (pop-up box), συμπληρώνετε τον τίτλο με τον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε την αναζήτηση, επιλέγετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις και αν ναι κάθε πότε και κλικάρετε "Αποθήκευση".




Η αναζήτηση που θα αποθηκεύσετε θα μεταφερθεί στο περιβάλλον του my xe.gr, όπου και στο πεδίο " Οι αναζητήσεις μου " μπορείτε να την παρακολουθείτε καθώς και να τροποποιείτε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ή ακόμη και να τις απενεργοποιείτε. Εάν έχετε περισσότερες από μία αποθηκευμένες αναζητήσεις, μπορείτε να επιλέξετε για ποιες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όποια από τις αποθηκευμένες αναζητήσεις δεν σας είναι πλέον χρήσιμη.




Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 15 Αναζητήσεις. Όμως αυτόματα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με email για 4 αναζητήσεις, για κάθε μία από τις 4 κατηγορίες.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!