Άρθρα σχετικά με: Ιδιώτες

Σελίδα επιλογής δημοσίευσης αγγελιών

Η σελίδα αγορών προϊόντων προτεραιότητας για τις αγγελίες σας, αποτελείται από προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, τα οποία προσφέρουν συνδυασμούς προϊόντων αναβάθμισης, σε μορφή πακέτου, παρέχοντας σας εκπτώσεις έως και 50% στις προτεινόμενες επιλογές.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε κάποιο από τα προτεινόμενα πακέτα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεμονωμένα το προϊόν ή τους συνδυασμούς προϊόντων προτεραιότητας τα οποία βρίσκονται κάτω από τα πακέτα προβολής.

Παρακάτω βλέπετε ένα παράδειγμα με τη σελίδα αγορών για καταχώρηση αγγελίας στην κατηγορία Property.Καταχωρώντας μία αγγελία έχετε τις εξής επιλογές δημοσίευσης:

Να δημοσιεύσετε την αγγελία σας δωρεάν, επιλέγοντας το πακέτο Basic και στη συνέχεια Δημοσίευση αγγελίας.


Να επιλέξετε ένα από τα προτεινόμενα πακέτα δημοσίευσης, όπως Special και στη συνέχεια Αγορά.


Σημείωση: Στις αγγελίες που αφορούν “Γενικές Κατηγορίες”, “Επιχειρησιακά” και “Auto Moto” η αγορά πακέτων αφορά παράλληλη προβολή των αναβαθμίσεων για την αγγελία σας και όχι διαδοχική. Παρακάτω βλέπετε ένα παράδειγμα με τη σελίδα αγορών για καταχώρηση αγγελίας στην κατηγορία Αuto Moto. Στο Deluxe πακέτο, οι αναβαθμίσεις Gold Plus για 7 ημέρες θα εμφανίζονται ταυτόχρονα για 7 συνεχόμενες ημέρες.

Να επιλέξετε μεμονωμένο προϊόν ή συνδυασμό προϊόντων προτεραιότητας.


Σημείωση: Για να επιλέξετε μεμονωμένο προϊόν, πρέπει πρώτα να επιλέξετε το Basic πακέτο και στη συνέχεια οποιοδήποτε προϊόν ή και συνδυασμό προϊόντων επιθυμείτε.

Παρακάτω βλέπετε ένα παράδειγμα με τη σελίδα αγορών για καταχώρηση αγγελίας στην κατηγορία Property.

*εξαιρούνται οι κατηγορίες με την ανάλογη σήμανση, όπου η δημοσίευση είναι εφικτή κατ' επιλογή με μικρό αντίτιμο.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!