Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Θέλω να κάνω αναζήτηση αγγελιών, τι κάνω;

Χρειάζεται να έχω λογαριασμό για να δω αγγελίες;



Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό ώστε να μπορείτε να δείτε αγγελίες. Στην περίπτωση όμως που κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας ή εγγραφή για δημιουργία νέου εάν δεν έχετε λογαριασμό, θα μπορείτε να αποθηκεύετε αναζητήσεις που σας ενδιαφέρουν ώστε όταν δημοσιεύονται νέες αγγελίες να ειδοποιήστε μέσω Email (δείτε πώς εδώ και επίσης να αποθηκεύετε αγγελίες ώστε να τις βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όταν θέλετε να τις δείτε ξανά.

Πώς κάνω μία αναζήτηση;



Θα ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στην αρχική σελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας.



Αρχικά, επιλέγετε την κατηγορία που θέλετε να αναζητήσετε, στο πλαίσιο αριστερά και στη συνέχεια πληκτρολογείτε, στο πλαίσιο δίπλα, τον όρο της αναζήτησης σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να κατευθυνθείτε στη σελίδα των αγγελιών που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε στη συνέχεια να γίνετε πιο συγκεκριμένοι.

Στη σελίδα με τις αγγελίες, θα δείτε ότι υπάρχουν περισσότερες επιλογές αναζήτησης στον πίνακα αριστερά (Φίλτρα Αναζήτησης). Τα Φίλτρα Αναζήτησης σας βοηθούν να περιορίσετε τις τιμές, να καταχωρίσετε λέξεις/κλειδιά κ.α. Εάν για παράδειγμα ψάχνετε για διαμέρισμα, έχετε επιλογές όπως το είδος της κατοικίας, αγγελίες από ιδιώτες, τιμή, εμβαδόν (σε τ.μ.), υπνοδωμάτια, έτος κατασκευής κ.α. Αντίστοιχα, εάν ψάχνετε για αυτοκίνητο, έχετε επιλογές όπως τη μάρκα, το μοντέλο, αγγελίες από ιδιώτες, τιμή, χιλιόμετρα, έτος κατασκευής κ.α.

Έκανα αναζήτηση για κάτι που με ενδιαφέρει και δεν μπορώ τώρα να βρω την αγγελία, τι κάνω;



Αποθηκεύστε την αναζήτηση! Θα σας στείλουμε e-mail όταν δημοσιευθεί αγγελία σχετική με αυτό που αναζητάτε, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε καθημερινά εσείς αναζήτηση. Μπορείτε επίσης να σώσετε μία αγγελία που σας ενδιαφέρει. Απλά, επιλέξτε την καρδούλα όταν βρίσκεστε στη σελίδα της αγγελίας.

Ενημερώθηκε στις: 31/08/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!