Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Πώς κάνω εγγραφή στην πλατφόρμα για επαγγελματίες;

Η πλατφόρμα Επαγγελματιών pro2 αφορά επαγγελματίες ή εταιρείες, όπως μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, εκθέσεις αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εξοπλισμών επίπλων, ηλεκτρονικών ειδών, κ.α., που διαθέτουν μεγάλο όγκο αγγελιών.
Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα για επαγγελματίες, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1



Ενώ βρίσκεστε στο xe.gr, επιλέξτε “εταιρικοί πελάτες”. Σημειώστε πως δεν πρέπει να έχετε λογαριασμό xe (να μην έχει προηγηθεί δηλαδή εγγραφή στο my.xe.gr).

Αν έχετε ήδη λογαριασμό xe, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε εκ νέου εγγραφή. Συνδεθείτε με τα στοιχεία που ήδη έχετε και συνεχίστε από το Βήμα 2, πιο κάτω.



Στη συνέχεια επιλέγετε “ Δημιουργία λογαριασμού ”.



Έπειτα, πληκτρολογείτε τo email σας στο πεδίο "email" και στη συνέχεια επιλέγετε το κουμπί "Αποστολή κωδικού". Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα εισερχόμενα του email που θα καταχωρίσετε ώστε να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης για να μπορέσετε να συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό, επιλέγοντας πάλι το κουμπί “εταιρικοί πελάτες” που βρίσκεται στο σημείο που υποδεικνύεται παραπάνω. Για να συνδεθείτε, απλά πληκτρολογείτε το email σας και τον κωδικό εισόδου που λάβατε και επιλέγετε "Είσοδος".

Βήμα 2



Στην πρώτη προσπάθεια σύνδεσης στοv pro λογαριασμό σας, θα εμφανιστεί η σελίδα "Το Προφίλ μου" και θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα Στοιχεία χρήστη. Αφού συμπληρώσετε τα υποχρεωτικά πεδία επιλέξτε "Αποθήκευση αλλαγών".

Στη συνέχεια αφού συμπληρώσετε επιτυχώς τα απαιτούμενα στοιχεία στη σελίδα προφίλ (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία, Δραστηριότητα, Τηλέφωνα, Email, Βασική κατηγορία αγγελιοδοσίας) θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο διαχειριστικό.

Αν πρόκειται για μεσιτικό γραφείο, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο checkbox με την ένδειξη “ Μεσιτικό ”.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!