Άρθρα σχετικά με: Mobile App

Γενικές Κατηγορίες: Πώς κάνω αναζήτηση αγγελιών στο Mobile App;

Για να αναζητήσετε αγγελίες στις Γενικές Κατηγορίες, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα.

Επιλέξτε το πλαίσιο που αφορά τις Γενικές Κατηγορίες, το οποίο θα βρείτε σε γκρι φόντο με το σχετικό εικονίδιο.




    Επιλέξτε " Προσφορά " σε περίπτωση που αναζητάτε αντικείμενα, ή " Ζήτηση " εάν προσφέρετε αντικείμενα και ψάχνετε ενδιαφερομένους που αναζητούν.

    Εισάγετε λέξεις/κλειδιά στο ειδικό πλαίσιο που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας, όπως για παράδειγμα " Κινητή Τηλεφωνία ", ή εναλλακτικά επιλέξτε το είδος που σας ενδιαφέρει, όπως Επιχειρησιακά, Τηλεφωνία, Έπιπλα κτλ.



    Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης, πατώντας επάνω δεξιά το αντίστοιχο εικονίδιο, για να εμφανιστούν αγγελίες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε, περιορίζοντας τα αποτελέσματα αναζήτησης.



    Αφού επιλέξετε τα φίλτρα που θέλετε, πατήστε "Δείτε xxx αγγελίες" στο κάτω μέρος της εφαρμογής ώστε να εμφανιστούν οι αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.



    Τέλος, για να επικοινωνήσετε με τον αγγελιοδότη για αγγελία που σας ενδιαφέρει, ενώ βρίσκεστε μέσα σε αυτή, επιλέγετε στο κάτω μέρος της οθόνης είτε Επικοινωνία, όπου έχετε την επιλογή να στείλετε e-mail μέσω της ειδικής φόρμας, να στείλετε sms* ή ακόμη να κάνετε κλήση, είτε επιλέγετε Κλήση ώστε να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στη συγκεκριμένη αγγελία.



*σε περίπτωση που υπάρχει καταχωρημένο κινητό τηλέφωνο στην αγγελία

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!