Άρθρα σχετικά με: Επαγγελματίες

Πώς κάνω ενεργοποίηση αγγελίας στο internet στο Pro2;

Για να ενεργοποιήσετε αγγελίες σας στο ίντερνετ, μέσω του pro2, επιλέγετε από το μενού επιλογών το πεδίο Οι αγγελίες μου, από την Επιλογή φίλτρων επιλέγετε από το πεδίο Κατάσταση -> Ανενεργές και κάνετε κλικ στο πλήκτρο Εφαρμογή.



Στη συνέχεια, επιλέγετε Internet, βρίσκετε την αγγελία που θέλετε να δημοσιεύσετε στο ίντερνετ, ή κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι που βρίσκεται αριστερά από το κίτρινο πλαίσιο Αγγελίες, ώστε να κάνετε μαζική ενεργοποίηση όλων των ανενεργών αγγελιών. Έπειτα, επιλέγετε τον τύπο προβολής της αγγελίας σας ή των αγγελιών σας (Απλή, Gold, Gold Plus).





Μετά την επιλογή του τύπου προβολής, το σύστημα εμφανίζει παράθυρο το οποίο σας ρωτάει εάν θέλετε να εφαρμόσετε την επιλογή σε όλες τις επιλεγμένες αγγελίες. Επιλέγετε Ναι (μαζική επιλογή), σε περίπτωση που θέλετε όλες σας οι αγγελίες να έχουν την ίδια προβολή και μεταβαίνετε στο πεδίο Εκκρεμείς Δημοσιεύσεις και κάνετε κλικ στο πλήκτρο Ενεργοποίηση Δημοσιεύσεων.



Για να μπορέστε να ενεργοποιήσετε τις αγγελίες σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε προβεί σε αγορά των αντίστοιχων προϊόντων (δείτε εδώ τη διαδικασία αγοράς)

Για να επαληθεύσετε ότι η αγγελία σας έλαβε την προβολή Ίντερνετ που θέλετε, επιστρέφετε στο πεδίο Οι αγγελίες μου, επιλέγετε πάλι Ίντερνετ, πηγαίνετε στην αγγελία που επιθυμείτε να προβληθεί και ελέγχετε εάν αναγράφει τον τύπο προβολής που επιθυμείτε, π.χ. Gold Plus και ακριβώς από κάτω ελέγχετε ότι η πορτοκαλί γραμμή έγινε πράσινη.

Ενημερώθηκε στις: 01/06/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!