Άρθρα σχετικά με: Επαγγελματίες

Πώς κάνω καταχώρηση αγγελιών στο Pro2;

Αρχικά, για να είναι εφικτή η καταχώριση αγγελιών στην πλατφόρμα επαγγελματιών Pro2, είναι απαραίτητο να πιστοποιήσετε το τηλέφωνο που επιθυμείτε να δημοσιεύεται στις αγγελίες σας. Δείτε πως εδώ

Στη συνέχεια, επιλέγετε Καταχώρηση αγγελίας.       



Έπειτα, επιλέγετε την Κατηγορία π.χ. Real Estate -> Κατοικία και κάνετε κλικ στο Επιλογή. Ύστερα, επιλέγετε τον τύπο συναλλαγής όπως ενοικίαση, πώληση κ.α. και επιλέγετε Επόμενο βήμα.

Στη συνέχεια, ορίζετε την Τοποθεσία του ακινήτου και προαιρετικά τοποθετείτε στο χάρτη το σημείο όπου βρίσκεται και επιλέγετε Επόμενο βήμα.



Στο επόμενο στάδιο, εμφανίζεται η φόρμα με τα Χαρακτηριστικά αγγελίας που πρέπει να συμπληρώσετε (όπου υπάρχει αστερίσκος είναι υποχρεωτικό πεδίο). Αφού καταχωρίσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία επιλέγετε Επόμενο βήμα.

Προαιρετικά, στο στάδιο Photos/Video, μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες. Για να ανεβάσετε φωτογραφίες επιλέγετε Επιλέξτε φωτογραφία για Upload. Οι φωτογραφίες επιλέγονται από το αρχείο του υπολογιστή σας (30 συνολικά) και αφού ολοκληρωθεί το ανέβασμα επιλέγετε Επόμενο βήμα.

Τέλος, εμφανίζεται μήνυμα πως η αγγελία αποθηκεύτηκε επιτυχώς.

Για να ενημερωθείτε για το διάστημα δημοσίευσης της αγγελίας σας, αφού πρώτα τις ενεργοποιήσετε (δείτε εδώ πώς), επιλέγετε Οι αγγελίες μου, έπειτα Internet και στην Ημ/νία λήξης εμφανίζεται το χρονικό διάστημα δημοσίευσης.



Ενημερώθηκε στις: 09/12/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!