Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Πώς κάνω σύγκριση αγγελιών;

Οι Λίστες Σύγκρισης σας επιτρέπουν να συγκεντρώσετε σε ένα σημείο οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και έπειτα να συγκρίνετε τα αποτελέσματα βάσει συγκεκριμένων χαρακτηριστικών. Η λίστα σύγκρισης είναι διαθέσιμη χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε λογαριασμό του xe.gr, είναι όμως προσωρινή και «αδειάζει» αυτόματα κάθε φορά που κλείνετε τον browser. Από την άλλη, οι μόνιμες λίστες είναι διαθέσιμες μόνο εφόσον ο χρήστης κάνει Σύνδεση στον λογαριασμό του xe.gr και μέχρι να τις αφαιρέσει ο ίδιος.

Το εργαλείο λίστες σύγκρισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ βρίσκεστε στη λίστα αποτελεσμάτων μιας συγκεκριμένης κατηγορίας, επιλέγοντας το εικονίδιο του ζυγού που εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων σε κάθε αγγελία.



Εναλλακτικά, επιλέγετε το εικονίδιο του ζυγού μέσα στη σελίδα της αγγελίας, το οποίο βρίσκεται κάτω από τις φωτογραφίες της αγγελίας. Έτσι, η αγγελία αυτόματα προστίθεται στη Λίστα Σύγκρισης.




Επιλέγοντας την αγγελία, μία λίστα θα εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά της οθόνης, όπου θα μπορείτε να προσθέτετε ή και να διαγράφετε, όποιες αγγελίες θέλετε.



Μπορείτε να προσθέσετε έως και 15 αγγελίες στη λίστα σύγκρισης.

Ενημερώθηκε στις: 31/08/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!