Άρθρα σχετικά με: xe.gr - Γενικά

Σχετικά με τη λήξη συνδρομής Premium χρήστη

Τι γίνεται εάν λήξει η συνδρομή μου;



Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έχετε στη διάθεσή σας τα δικαιώματα και τις υπηρεσίες για Premium χρήστες όπως: Περισσότερες επιλογές φίλτρων, άμεση ενημέρωση για σχετικές αγγελίες, Προσωπικές σημειώσεις, Απόκρυψη αγγελιών, Απαλλαγμένο από διαφημίσεις περιβάλλον και Εμπλουτισμένη εμφάνιση αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η διακοπή τους θα γίνει αμέσως με τη λήξη της συνδρομής σας. Για να τις επαναφέρετε θα χρειαστεί να ανανεώσετε τη συνδρομή σας εδώ.

Τι θα γίνει με τις σημειώσεις που έχω κρατήσει εάν λήξει η συνδρομή μου;



Οι σημειώσεις σας θα παραμείνουν ανεπηρέαστες και μπορείτε να τις βρείτε από το διαχειριστικό «Οι σημειώσεις μου» ή απευθείας από την προβολή της αντίστοιχης αγγελίας. Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον δεν θα μπορείτε να προσθέσετε κάποια νέα σημείωση σε αγγελία ή να επεξεργαστείτε τις ήδη υπάρχουσες σημειώσεις σας.

Τι θα γίνει με τις αγγελίες που έχω κρύψει εάν λήξει η συνδρομή μου;



Οι αγγελίες που χαρακτηρίσατε ως κρυμμένες παραμένουν κρυμμένες και μπορείτε να τις βρείτε από το διαχειριστικό «Οι κρυμμένες αγγελίες μου». Η διαφορά είναι πως πλέον δεν θα μπορείτε να κρύψετε κάποια αγγελία αλλά ούτε και να επανεμφανίσετε κάποια από τις ήδη κρυμμένες αγγελίες.

Τι θα γίνει με τις άμεσες ή ημερήσιες ενημερώσεις που έχω αποθηκεύσει εάν λήξει η συνδρομή μου;



Οι αποθηκευμένες αναζητήσεις με επιλογή ειδοποίησης «Άμεσα» ή «Κάθε ημέρα» αλλάζουν αυτόματα και μετατρέπονται σε αποθηκευμένες αναζητήσεις με επιλογή «Χωρίς ειδοποίηση». Σημειώνεται πως σε περίπτωση ανανέωσης της συνδρομής σας, εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε άμεση ή καθημερινή ενημέρωση για κάποια αποθηκευμένη αναζήτηση, θα χρειαστεί να επανεπιλέξετε την ειδοποίηση «Άμεσα» ή «Κάθε ημέρα».

Έχω ήδη ενεργή συνδρομή, μπορώ να επεκτείνω τη χρονική διάρκεια της συνδρομής μου;



Εάν έχετε ήδη αναβαθμίσει τον λογαριασμό σας σε Premium μπορείτε να επεκτείνετε τη χρονική διάρκεια της προαγοράζοντας το πρόγραμμα της επιλογής σας. Έτσι, η νέα χρονική διάρκεια που αγοράσατε θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα. Μπορείτε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας εδώ.

Μπορώ να ανανεώσω τη συνδρομή μου;



Σε περίπτωση που έχει λήξει η συνδρομή σας μπορείτε να την ανανεώσετε και να επαναφέρετε όλα τα δικαιώματα και τις υπηρεσίες Premium λογαριασμού. Μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας εδώ.

Ενημερώθηκε στις: 04/08/2022

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!