Άρθρα σχετικά με: Υπολογιστής Δανείου

Τι είναι ο Διαμεσολαβητής Στεγαστικής Πίστης και ποιά είναι τα οφέλη του;

Ο διαμεσολαβητής στεγαστικής πίστης είναι ένας αδειοδοτημένος και εξειδικευμένος σύμβουλος στεγαστικών δανείων, ο οποίος θα σας πληροφορήσει για όλες τις διαθέσιμες επιλογές, θα σας παρουσιάσει τα προϊόντα όλων των τραπεζών και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Στη συνέχεια θα σας βοηθήσει με την επεξεργασία της αίτησής σας και θα σας ενημερώνει σε κάθε στάδιο για την εξέλιξη της, μέχρι και την εκταμίευση του δανείου θα είναι δίπλα σας.
Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε την διαδικασία απόκτησης στεγαστικού δανείου και εξοικονομούμε χρόνο για εσάς.

Με λίγα λόγια δεν θα χρειαστεί να κλείνετε διαρκώς ραντεβού προκειμένου να πάτε στο τραπεζικό κατάστημα, διότι όλη την διαδικασία την αναλαμβάνουμε εμείς. Επιπλέον, μπορεί να σας εξασφαλίσει την λήψη προέγκρισης ταυτόχρονα από περισσότερες τράπεζες καθώς και να συγκρίνει τα επιτόκια και τα πλεονεκτήματα κάθε τράπεζας. Το μεγαλύτερο όφελος είναι πως σας προσφέρει την γνώση της αγοράς ώστε να ταιριάξει καλύτερα με τον τύπο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Το σημαντικότερο είναι η σύγκριση προσφορών και η εύρεση της πιο συμφέρουσας, χωρίς κόστος.

Η Χρυσή Ευκαιρία είναι αδειοδοτημένος Διαμεσολαβητής Στεγαστικής Πίστης από την Τράπεζα της Ελλάδος βάσει παρ. 4, άρ. 28 – Ν. 4438/2016

Ενημερώθηκε στις: 23/11/2023

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!